Пролетни поли - как да ги носите през целия сезон

С настъпването на пролетта е време да помислите за поли от по-леки материи и актуални модели. За разлика от роклите, обличайки пола трябва да вложите малко мисъл, за да изберете подходящо съчетание с горна дреха. Балансът е важен принцип в модата и затова трябва да се съобразявате с него при съчетание на различни части на облеклото, които носите.

 

Пролетни поли

 

Предлагаме ви пет идеи как да носите пролетни поли, с които не само да сте привлекателни, но и да се чувствате удобно през целия сезон.

Пола с цветен принт комбинирана с бяла тениска или потник

С настъпването на пролетта всичко разцъфтява и една закачлива пола с принт подхожда идеално на този сезон. Балансирайте пъстрите шарки на полата като облечете бяла тениска или потник. Това съчетание е универсално и подхожда на всяка фигура и стил на обличане.

Препоръчваме ви модела пола "Сатенени пеперуди" в съчетание с потник "Снежен блясък". Универсалият цвят на този модел потник е лесен за комбиниране и може да се носи както с поли, така и с панталони.

 

Пола с цветен принт

 

Пола с висока талия комбинирана с бюстие или топ

Полите с висока талия правят фигурата по-женствена и привлекателна особено, когато се носят с къс топ или бюстие подходящи за сезона. Комбинирайте правилно цветовете и материите, за да внесете необходимия баланс в облеклото от две части.  

Онлайн магазин за дамска мода Twelve O`clock предлага елегентната комбинация от пола "Свобода" корал и бюстието "Fit". Този тоалет привлича погледа с контраста в цветовете - бяло и червено. Материята, от която са изработени е 60% памук и 30% полиестер, което ги прави подходящи за носене през топлия сезон.

 

Пола с висока талия

 

Мини пола в комбинация с ефектна блуза

Когато носите мини пола, е добре да балансирате визията с по-оголени крака. Изберете блуза, която също да привлича вниманието в горна част на тоалета.

Нашето предложение е вталена пола в черно бяло, която изпъква със своята черна сатенена панделка. Комбинацията с блуза "Кадифено докосване" от винено еластично кадифе ще допълва предизвикателното и сексапилно излъчване на облеклото.

 

Мини пола

 

Пола тип балон съчетана със свободна тениска или потник

Полата тип балон прикрива недостатъците на фигурата и едновременно с това е удобна за носене.  Когато се комбинира със свободно падаща тениска или потник, имате един чудесен спортно-елегантен тоалет за ежедневието, а защо не и за офиса.

Пола "Хортензия" на модна къща Twelve O`clock е с нежни флорални мотиви и чудесно се съчетава с бял потник "Феерия". И двете части на тоалета са от естествена материя в съчетание от 70% лен и 30% памук, което го прави подходящ за топлия сезон.

 

Пола тип балон

 

Дълга пола падаща свободно в съчетание с къса блуза

Всяка жена може да носи дълга пола - без значение от типа фигура или ръста. Обикновено не е добра идея да се съчетава дълга пола с дълга блуза или риза изкарана отвън. Най-добре е да съчетаете дългата пола с блуза до талията или къс топ. Ако полата е с принт, изберете едноцветна блуза за баланс.

Представяме ви дълга пола "Пурпурна мрежа" в чудесно съчетание с черната блуза "Нежен рок". Полата е с паднала талия и има гайки за колан, което дава възможност да се постави още един акцент на облеклото, с което да изглеждате по-женствени.

 

Дълга пола

 

Пролетта е сезонът, през който може да се радваме на повече топли дни и тогава полите стават важна част от дамския гардероб. Избирайте поли с подходящи материи, включващи повече естествени съставки, за да се чувствате комфортно и тъканта да е приятна при допир за тялото. Не забравяйте, че когато правите своя избор не трябва да разчитате само на красотата, но и на това как се чувствате с този тоалет.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани