Удобно облекло за пътуване - панталон, туника, клин, гащеризон или рокля

Наближават топлите сезони, а с това и времето, през което повече пътуваме. Всеки  иска, когато е на път да се чувства удобно и свободно в облеклото си. Ако предприемате голяма ваканция, изборът на тоалети може да е още по-труден. Дългите полети със самолет или пътуването с автомобил изискват наистина да сте облечени подходящо, така че едновременно да изглеждате добре и да се чувствате комфортно.

 

Удобно облекло за пътуване

 

Не е необходимо да се притеснявате обаче как да изберете най-подходящото облекло за пътуване, защото онлайн магазин Twelve O'clock е помислил за вашите нужди. Представяме ви нашите топ 6 предложения за удобни тоалети, с които ще прекарате незабравима почивка.

 

Удобни туники за пътуване

Съчетаването на туника с клин е най-добрата комбинация, ако търсите свобода на движенията и удобство по време на път. Този тоалет може да носите с равни спортни обувки, които няма да уморяват краката ви.

Със своите свежи и цветове и закачливи щампи Туника  "Сурикат"  ще внесе много настроение във вашия ден. Тази асиметрична туника се съчетава добре както с по-къс, така и с по-дълъг клин. Вталената горна част придава елегантност, а разкроената долна част допълва свободата на движенията.

 

Удобна туника за пътуване

 

Вталената туника от трико "Латино" е също подходяща за летните месеци. Тя е без ръкави и с нея може свободно да събирате слънчеви лъчи, когато се разхождате. Меката трикотажна  материя съдържа еластан, което я прави практична и лесна за поддръжка, без да се нуждае от гладене.

 

комфортно облекло за пътуване

 

Удобни клинове за пътуване

За по-спортните натури клинът е неотменна част от облеклото. Свободата на движенията, която дава го прави изключително подходящ за носене по време на път.

Представяме ви клин "Кожен шах" в черно, който е с една универсална за всеки сезон дължина от 7/8 -ми. Цветът му го прави лесен за съчетание с едноцветни или пъстри туники, блузи или ризи.

 

Удобен клин за пътуване

 

Удобни дълги панталони за пътуване

Може да изглеждате малко по-облечени с панталон, но все пак панталонът ви кара да се чувствате спокойни, че всичко е под контрол. Летните панталони от колекцията на Twelve O'clock са с подходящи материи, които не изпотяват и дават усещането за прохлада. Предлагаме ви панталони с по-свободна кройка, за да не сте ограничени в движенията си и да се чувствате комфортно.

Панталон "Голф" е свободен панталон от фина памучна материя, който може да носите през целия топъл сезон на годината където и да пътувате.

 удобен дълъг панталон за пътуване

 

Удобни къси панталони за пътуване

Късите панталони са подходящи за летните месеци в съчетание с прохладни блузи или потници.

Нашето предложение е къс панталон "Небосклон", който създава морско настроение със синия си цвят. Асиметричната драперия допринася за една по-нестандартна визия, подходяща за любителите на екстравагантното облекло.

 

удобен къс панталон за пътуване

 

Удобни гащеризони за пътуване

Удобството на гащеризона по време на път е безспорно, тъй като обличайки го вие решавате едновременно проблема за избор на долна и горна част от облеклото. Имате две в едно и няма да се чудите как да съчетаете тоалетите си.

Цветен, свободен и удобен е летния гащеризон "Розова емоция". Изработен от ефирна материя, той пада елегантно по тялото и позволява свобода на движенията.

 

подходящ гащеризон за път

 

Гащеризон "Бонбон" е един спортен модел, който е с по-къс крачол на панталона. Памучната му материя го прави подходящ за носене през летните дни. Можете лесно да го съблечете с помощта на копчета.

 

летен гащеризон

 

Удобни рокли за пътуване

При избор на рокля за пътуване може би е по-добре да се спрете на такава с макси дължина, за да можете да се чувствате по-свободни в движенията си. Предимството на роклите е, че те са по-прохладни и приятни за горещите дни. А това дали да е с ръкави или без ръкави е въпрос на лична преценка или предпочитание.

Дългата рокля от шифон "Дневен романс" е изключително подходяща за пътуване, тъй като е със свободна кройка . Съчетанието от шифон и коприна я прави да стои добре, дори след като я извадите от куфара.

 

 Удобна рокля за пътуване

 

Накратко при избор на облекло за пътуване нашият съвет е следният: следвайте своя стил, избирайте по-възможност по универсални тоалети подходящи за всякакви поводи, залагайте повече на спортния стил и удобството в облеклото.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани