Как да носите рокля по тялото (бодикон) като прикриете корема си

Хубавата дамска фигура е още по-привлекателна във вталена рокля. Този модел, познат като бодикон, е подходящ както за официални тоалети, така и за ежедневни рокли.

За да изглеждате добре, съчетайте роклята с добро самочувствие. Ако сте леко закръглени, това не е причина да се притеснявате. Вие сте прекрасни и това е най-доброто допълнение към бодикон роклята. Освен това ще ви запознаем и с някои начини да прикриете коремчето, ако сте избрали втален модел от любимия ви бутик за рокли.

 

 Как да носите рокля по тялото

 

Как да прикриете коремчето

Ако имате закръглено коремче, това не означава, че не можете да облечете вталена рокля. Ето нашите съвети, които ще ви помогнат да го прикриете.

  • Изберете рокля в тъмен цвят

Тъмните цветове визуално намаляват обема на фигурата. Изберете модел в любимата ви гама, но в тъмен нюанс – тъмносиньо, тъмнокафяво, тъмнозелено, тъмносиво, и, разбира се, класическото черно.

Моделът „Малка кафява рокля“ е много подходящ за свободното време, интересен с асиметричното решение отляво на полата.

 

вталена рокля

 

Роклята „Игра на цветове“ е в черно, вталена, с интересни асиметрични платки в жълто. Тя е подходяща за ежедневието, както за свободното време, така и за работа. Жълтите акценти добавят разнообразие към този впечатляващ модел от Модна къща Twelve O’Clock.

 

бодикон рокля

 

  • За вас са рокли от по-дебели платове

По-плътната материя, каквито са вълнените платове, не прилепва така плътно, както тънката и мека тъкан. Вълнената рокля „Върджин“ е в цвят бордо, с чупки около деколтето. Можете да я съчетаете със сако, тъй като ръкавите са само загатнати.

 

Рокля с вталена долна част

 

  • Съчетайте бодикон модел с късо сако

Това съчетание ще наподобява ансамбъл от пола и сако. Можете да ги подберете в един и същи цвят, което е по-добър вариант от съчетаване на контрастни цветове.

Към червена рокля носете сакото „Кармин“, със заострени части на предницата, а към зелена или кафява – сакото „Ментово листо“ – със същия модел, като сакото „Кармин“.

 

вталено сако

 

С тези сака можете да съчетаете и роклята „Топло“ от черно плетиво.

 

Вталена рокля с дълъг ръкав от черно еластично плетиво

 

  • Съчетайте роклята с колан

Обикновено се смята, че коланът не трябва да се използва, ако искате да прикриете излишна закръгленост. Но ако пробвате рокля с колан на талията или по-долу – на линията на ханша, ще установите, че с този колан отвличате вниманието от коремчето.

  • Облечете дълга горна дреха

По този начин привличате вниманието към вертикалната линия на фигурата ви и няма да изпъкват закръгленостите.

Ансамбълът от къса вталена рокля и горна дреха с макси дължина върху нея, със загадъчното име „Secret”, е в цвят електрик. Този елегантен тоалет ще се превърне в едно от любимите ви официални облекла.

 

бодикон рокля с връхна част

 

  • Облечете оформящо бельо под роклята

Оформящото бельо ще прибере заобленото коремче и ще стегне и ханша. Така ще бъдете още по-уверени, облечени в елегантна рокля бодикон.

  • Обуйте обувки с висок ток

Обувките с висок ток са задължителни към официални рокли, но съчетани и с втален тоалет за ежедневието, също допринасят за визуално намаляване на закръгленостите. 

От горните съвети ще препоръчаме най-вече тъмните цветове и съчетаването с късо сако. Но всяка дама може да избере начините, по които ще се почувства добре и привлекателна във вталена рокля, без да се безпокои за коремчето си.

Много практичен избор е използването на различен трик за всеки ден. Например един ден облечете рокля съчетана с късо сако, на следващия – рокля с колан, на третия – рокля с дълга горна дреха върху нея, и т.н.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани