Какво да имаме в предвид при избор на рокля за новогодишната вечер

Посрещането на новата година е сред основните празненства, за които дамите се готвят отрано, избирайки сред многото предложения на официални рокли.

Всяка жена иска да е оригинална и да се откроява. Това се постига с правилен избор на дреха според фигурата. Заложете и на цветовете, които ви отиват най-много. А ние ще ви помогнем с предложения от нашия бутик за рокли.

 

 рокля за новогодишната вечер

 

Цветът на новогодишния тоалет

Класическият избор на цвят, който подхожда на дами на всякаква възраст, слаби и закръглени, е черният. Особено ефектна е черната дантела.

Роклята „Зебра“ е с цепка отстрани и с V-образно деколте на гърба, с цхуки в предната част, семпла и стилно елегантна.

 

Дълга черна рокля

 

Друг открояващ и празничен цвят е червеният. Роклята „Алено слънце“ от червен сатен, с чупки под деколтето, могат да изберат дами, които търсят къса рокля за новогодишното тържество.

 

Къса сатенена рокля без ръкави

 

Актуални тенденции на модели за новогодишни тоалети

За тази година заложете на рокля в източен стил, с макси дължина, с много ресни и пайети. Можете да изберете и рокля с камъчета. Така ще изпъкнете и ще блестите сред всички. Това е особено подходящ избор за дами със слаба фигура.

Късата рокля, обсипана с камъчета или пайети, е бляскав тоалет за млади момичета. Изберете рокля с разкроена пола, която можете да комбинирате с боти на токчета или с високи ботуши, дори с чизми. Моделът „Бордо канон“ е с пола на канони, а цветът е универсален и подходящ за официални случаи.

 

рокля с вталена горна част

 

Дантелените акценти и ненатрапчивите декоративни елементи също са актуални. Още един модел в цвят бордо, роклята без ръкави „Класик“, е с черни дантелени декорации в областта на талията.

 

Къса рокля

 

Ако предпочитате по-семпъл модел, непременно се спрете на рокля с макси дължина. Новогодишното празненство е нощ, в която трябва да сияете като принцеса, а принцесите са с дълги рокли. Така дамите с невисок ръст ще могат визуално да издължат силуета си, а с леко разкроена рокля макси закръглените жени ще прикрият коремчето и ханша. Дългата рокля "Sеcret" е лека шифонена рокля от две части с две различни дължини. Долната част е къса и вталена по тялото, а горната част е разкроена с макси дължина, която позволява свобода на движенията.

 

рокля за новогодишната нощ

 

Много ефектни са роклите макси с цепка отстрани. За празничната нощ е подходяща дори цепка, откриваща цялото бедро.

Ако ще празнувате на хладно място, с излизане навън, изборът ви трябва да бъде рокля от плътна материя. Подходящ тоалет от винено плетиво е роклята „Мерло“ с лодка деколте.

 

Вталена рокля с дълъг ръкав

 

Малка рокля с оригинален модел

Нищо не може да ви открои така, както оригиналния модел. Изберете роклята „Мастило“ с дълбоко деколте и гол гръб за новогодишен тоалет за тази година. Върху това впечатляващо бижу, създадено от дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock, можете да наметнете тънък шал с ламе.

 

Вталена рокля с гол гръб

 

Съвети за закръглени дами, които избират новогодишен тоалет

Закръглеността не е проблем, който да ви попречи да изглеждате привлекателно. Важното е да подберете официален тоалет, който не е прекалено втален, за да не очертава извивките на фигурата.

И за пълните дами препоръчваме официални облекла с макси дължина. Семплата рокля в тъмносиньо или тъмнозелено е най-добрият избор.

За дами със закръглени ханш и бедра дизайнерите препоръчват леопардов или змиевиден принт. Шарките на принтовете отвличат вниманието от натрупаните в повече килограми.

 

Прическата

Ако искате да изглеждате официални в ретро стил, към новогодишна рокля ще ви подхожда прическа с прибрани коси.

Можете да заложите и на сложна прическа, ако искате да сте екстравагантни.

Разпуснатите коси са също вариант на прическа за новогодишното празненство, който подхожда на самоуверени дами.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани