Есенният гардероб – съчетание на летни и есенни дрехи

Есента е на прага и е време да я посрещнем с подходящи облекла. Но това не означава, че трябва да приберете всички летни дрехи до следващия топъл сезон. Комбинирайте дрехите, носейки ги на слоеве, защото времето през есента варира от доста топло до доста хладно и така можете да се приспособявате. Не забравяйте да допълвате аутфита си с топли цветове – много удобно е да използвате шалове за тази цел.

 

 съчетание на летни и есенни дрехи

 

Как да носите дрехите на слоеве

Този начин на комбиниране на дрехите осигурява удобен преход между летния и есенния гардероб. Продължете да носите любимите летни рокли и тениски, допълвайки ги с якета, жилетки и суитчъри.

В по-топли дни можете да облечете риза с дълги или три четвърти ръкави под рокля с къси ръкави или без ръкави, за да я носите като сукман. Ризата „Червено райе“ можете да комбинирате с червена лятна рокля с кръгло или V-образно деколте.

 

Риза „Червено райе“

 

Щампата на ризата „Лилави цветя“ ще освежи едноцветна рокля.

 

Памучна риза с дълъг ръкав

 

Чорапогащите в преходните тоалети

В хладните есенни дни обуйте чорапогащи под къси панталони или шорти. Можете да носите и любимата лятна пола с чорапогащи.

Чорапогащите са подходящ елемент, с който да добавите цветност към тоалета си. Например с бяла пола чудесно ще се съчетаят оранжеви чорапогащи.

 

Суитчър с качулка

Суитчър с качулка и цип отпред е чудесно допълнение към тениска.

Ако имате суитчър без цип, комбинирайте го с къса рокля за небрежно спортен но елегантен тоалет.

Съчетайте летните си дрехи със суитчър в ярък цвят. Другият вариант е суитчър в пастелен цвят, съчетан с дреха в ярки цветове.

Туниката „Оранжево“ е в пастелен нюанс, който можете да освежите с панталон в ярък цвят от летния си гардероб.

 

Рокля, туника и риза в едно

 

Съчетайте тоалета си с подходящи обувки

Не бързайте да прибирате летните сандали. Докато е все още топло, носете ги с по-топли есенни дрехи. Можете да съчетаете сандали с къси чорапи в подходящ цвят.

 

Цветовете на есенната гама

Цветовете, характерни за есента, са топлите нюанси. Заместете постепенно елементите на облеклото в ярки цветове с дрехи в пастелни тонове.

 

есенни тенденции 2022

 

Есенната гама включва оранжево, кафяво, златисто, тъмносините тонове и бордо. Ако имате летни дрехи в такива цветове, с тях ще осъществите прехода към типичния есенен гардероб.

Ризата-боди „Африка“ на райета в типичната есенна гама ще допълни чудесно летен панталон в ярък цвят.

 

боди от щампирано трико

 

Добавяйте постепенно типични за есента материи

Преходът към есенните материи е трябва да е рязък. Типичните за есенното време платове за дамски облекла са кашмир, вълна, фланелени материи. Но в началото на есента те може да се окажат твърде топли. Затова направете интересен преход с елементи като вълнени чорапи или вратовръзка, съчетани с леките дрехи. За по-хладно време над фланелена блуза можете да носите лека тениска.

 

Кожените дрехи в началото на есента

Кожените дрехи са подходящи за хладно време. Освен това те изглеждат стилно. Непременно ги вмъкнете като елементи на есенните тоалети.

Много удобен за ежедневието е кожен клин, който да съчетаете с лятна блуза. Клинът може да е и от еластична материя, с кожени акценти – това е гаранция за удобство в ежедневието. Препоръчваме клина „Нежен рок“, с ефектни кожени кантове, с дължина три четвърти, универсален черен цвят, лесно съчетаем, който да освежите в допълнение към ярка блуза.

 

Класически еластичен клин

 

Туниката „Емоция“ е с кожена платка и разкрояване и може да се освежи в съчетание с червена лятна пола или летен панталон в друг ярък цвят, например жълто.

 

туника с кожена платка

 

Започнете да носите шапки

Шапките са много удобни, а и много ефектни допълнения към тоалетите през есента. Плетените шапки в цветовете на есента са красиви аксесоари към тоалетите в летни цветове.

 

шапки и шал лято/есен 2022

 

За по-ексцентричен вид можете да съчетаете летните дрехи с комплект от плетена шапка и шал.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани