Стилистите дават следните съвети, с които ще изглеждате по-слаби

Много се коментират начините за обличане и съчетаване на облекла, за да се прикрият закръглености и килограми в повече. Днес ще се спрем на съветите, давани от модни стилисти, с които може да се постигне такава визия.

 

 как да се обличате за да изглеждате по-слаби

 

Непременно трябва да имате черен панталон!

Тази дреха е основна за дами с всякаква фигура, но е особено полезна за прикриване на закръгленостите. Обикновено при дамите се натрупва излишна маса по бедрата и ханша. Черният цвят маскира такива натрупвания.

Освен това черният цвят е универсален и с черния панталон ще можете да съчетаете дрехи във всякакви стилове.

Особено подходяща кройка е трапецовидната. С черния панталон „Трапец“ ще имате на разположение удобен панталон, спускащ се меко и не очертаващ закръгленостите. Този разкроен ленен панталон е отличен избор за лятото. Панталонът е с висока талия.

 Панталон "Трапец"

Едноцветност на тоалета

Когато подбирате частите на тоалета, съчетайте блуза и пола или блуза и панталон в еднакъв цвят или в близки нюанси на този цвят. Универсалната риза „Протокол“ в тъмносиньо ще се допълни отлично с панталон „Морска пяна“, също в тъмносиньо.

Още по-важно е обувките и чорапогащите да са в еднакъв цвят.

 Класическа вталена риза

 

Прикрийте закръглените части на фигурата с дреха в тъмен цвят

Ако имате натрупване на излишно тегло в ханша и бедрата, долната част на тоалета трябва да е в тъмен цвят. А ако горната част на тялото ви е слаба, облечете ярка блуза.

Тъмносинята пола от тафта „Жан-жан“ е широка и ще прикрие заобленостите. Съчетайте я с яркожълта блуза, например с потника „Слънчоглед“.

 Разкроена пола

 

Разчитайте на цепките

Малката цепка ще ви осигури необходимото прикриване на закръглеността, а същевременно и по-голямо удобство за движенията. Цепката може да е отстрани, отпред, не само на полата, но и в горната част.

Ефектната рокля „Маслени цветя“ от трико, с бордюр на цветя в долната част, има цепка отляво. Роклята има коланче, което може да не сложите, ако талията ви е закръглена.

 

Дълга, вталена лятна рокля

Полата с цепка е чест елемент в дамския гардероб. Вероятно имате поне една такава, затова я включете при избора на компоненти на тоалета. А ако търсите нова пола, в нашия бутик за рокли ще намерите „Протокол“ – сива пола с веревна платка и лека цепка отпред.

 Вталена пола

 

Приберете блузата или ризата в полата, ако от талията надолу сте закръглени

Ако приберете блузата в полата, така ще подчертаете талията. Това е подходящо и за да отвлечете вниманието от широките ханш и бедра.

Добре е полата да е леко набрана. Ще ви предложим два такива модела от дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock.

“Paradise City” е леко набрана шифонена пола от материя на принт, ефирна и удобна. Другият модел пола „Сатенени пеперуди“ е в светлосиньо и бяло е на красив принт с пеперуди, свежа и лека.

 лятна пола

 

Навийте маншетите на ризата или крачолите на панталона

С този трик, който не изисква много усилия, ще привлечете вниманието върху китките и ръцете, върху глезените, така че да не изпъкват закръглените бедра и ханш. Той е подходящ за спортния стил и за ежедневието. 

Облеклото помага за придаване на стил и елегантност на всяка фигура. Със съветите на стилистите ще помогнем на закръглените дами да изглеждат още по-привлекателни. Всяка дама има своя чар, важно е да се подчертае и да се омекотят някои недостатъци. С избор на дрехи, кройки и цветове според горните съвети ще изтъкнете привлекателността си и дамския си чар.

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани