Предложения за нови дрехи към летния гардероб

Не само началото на лятото, но и средата му е подходящо време за нови дрехи към колекцията ви от леки ежедневни рокли и други летни тоалети. Към подразбиращите се светлосини дънки от лек плат, универсални за разходки и походи сред природата, и леките памучни рокли и блузи добавете още нови облекла.

 

 нови дрехи към летния гардероб

 

Летен костюм

Костюмът е универсален за ежедневието и като тоалет за официални случаи. Можете да го вземете за ваканцията, за да имате подръка удобна дреха, заместваща няколко други. Изберете летен костюм от лен, тънък деним – шамбре, или сатен.

В магазините за дрехи онлайн ще намерите и по-кежуъл костюми като риза с шорти.

 

дамски  костюми 2022

 

Много актуални и наложени от модата за лято 2022 г. са плетените костюми, състоящи се от прав панталон и поло. С такъв костюм определено ще правите впечатление. 

 

Принт на цветя

Това предложение не е изненадващо, защото какво по-подходящо решение за лятото може да получите, с изобилието на цветя наоколо!

Помислете каква е целта ви с покупката на нова рокля с цветен принт. За да се откроявате, принтът трябва да е на едри цветя. Разбира се, съобразете това с особеностите на фигурата и ръста си.

Компромис е рокля с едноцветна горна част и пола от материя на флорален принт или с бордюр от такъв принт.

Рокля „Акварелни слънчогледи“ е предложение от дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock, на което не можете да устоите. Горната част е в цвят горчица, гарнирана с акценти на деколтето и ръкавите, които са от материята на полата, с принт от слънчогледи. Полата е разкроена и свободна, с макси дължина. Това е универсален тоалет за всякакви случаи.

 

Ефирна дълга рокля за лятото

 

За да компенсирате неудобството от едрите цветя, скъсяващи фигурата, изберете рокля с макси дължина. Дългата рокля „Сапфирени рози“ е от бяла материя, на сини рози, с една презрамка, прикрита зад ленти. Роклята е стилна и от нея струи женственост.

Към тоалета с принт на цветя непременно подберете аксесоари в един от цветовете на тоалета. За предпочитане е да изберете ярък цвят, за да се открояват.

 

Дълга рокля "Сапфирени рози"

 

Максимално „отворени“ модели

Модата за лято 2022 г. диктува максимално откриване на тялото. Това се постига с деколтета и цепки. Мини дължината не винаги е удобна, а откриване може да се постигне и с тоалет с макси дължина, с дълбоко деколте на гърба.

Блузите и потниците са традиционен избор за летни тоалети, много удобно съчетавани с шорти. Потникът „Палитра“ е с принт на цветя отпред, с V-образно деколте отпред и дълбоко деколте с драперия отзад.

 

Втален потник с V-образно деколте

 

Още един потник привлича вниманието, не само с названието си – „Лято“. Той е с флорален принт с пастелни тонове на предницата, с гол гръб от черно трико и панделка около врата, на която е закрепена предницата.

 

Класически потник с гол гръб

 

И не на последно място, едно бюстие в универсален бял цвят е много необходимо за всяка дама. Това бюстие – „Fit”, с една презрамка, ще намерите в нашия онлайн магазин.

 

сексапилно бюстие

Плетени рокли от памучни конци

Тези рокли имат ретро излъчване, придават очарование на всяка жена и са още по-красиви, когато са допълнени с дантели на ръкавите и подгъва. 

Сред предложенията, актуални за това лято, всяка дама може да намери идеи за нови тоалети, облекла за ежедневието и за официални случаи. Периодичното обновяване с модни дрехи поддържа привлекателността и е необходимо за освежаване на облика. Не отлагайте покупката на поне няколко модни тоалети за това лято!


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани