Как да носите правилно бяла рокля

Бялата рокля е неизменно част от гардероба с дамски дрехи за летния сезон. Тя е подходяща за горещото време, но може да бъде и стилен тоалет по всяко време на годината. Ще разгледаме основните правила за съчетаване на белите рокли, за да бъдете винаги елегантни и да ги носите с неотразим шик.

 

как да носим бяла рокля

 

Официална бяла рокля 

Класическата вталена бяла рокля е идеална за вечерно излизане, но ще подхожда на деловия стил. Внимавайте защото такъв тоалет в бяло може да подчертае недостатъците на тялото.

За празниците елегантната бяла рокля е изключително подходяща, защото светлият цвят ще подчертае летния и няма да привлича слънчевите лъчи към себе си.

Официалната бяла рокля  "On air" на онлайн магазин Twelve O’Clock е удобна и прохладна едновременно с 60% съдържание на памук, 30% - полиестер и 10% еластан.

 

Официална бяла рокля

 

Бяла рокля в стил бохо

Това е тоалетът за удобство и небрежен чар през лятото, подходящ за свободното време и за почивката на море. Стилът бохо е олицетворение на лятото и безгрижието.

Ако роклята е широка, пристегнете я в талията с тънък колан, може и да е от плата на роклята.

Съчетайте с подходящи сандали – тип римски, с каишки.

 

Бяла рокля в стил бохо

 

Бяла рокля с открити рамене

Откритите рамене са елемент от много летни ежедневни рокли, както и от официални бели тоалети. Горната част може да е с презрамки или без.

С роклята „Градински облак“, с вталена горна част тип корсет и широка пола, ще се  чувствате удобно и леко. Принтът на тази памучна рокля е на цветя, в унисон с цветното настроение.

Презрамките и откритите рамене привличат достатъчно вниманието, затова не прекалявайте с аксесоарите. Едно бижу, малка чантичка и семпли сандали ще допълнят тази рокля по най-добрия начин.

 

бяла рокля тип ``корсет``

 

Вталена рокля от бяло трико "Много лица" е с открити рамене и гол гръб. Този тип рокли са подходящи за специални поводи. Например да отидете на ресторант или театър. Той е много елегантен, женствен и ще украси всяка фигура.

 

Вталена рокля от бяло трико

 

Рокля от бяла материя с принт на цветя

Принтовете на цветя са в унисон с изобилието от цветя през лятото и са любими на дамите. Не случайно дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock са кръстили един от най-кокетните си модели рокля „Florance”. Принтът е в пастелни тонове, а моделът е с V-образно деколте на гърба.

 

Рокля "Florance"

 

Много ефектна и стилна е макси роклята „Сапфирени рози“. Моделът е с една презрамка, скрита зад ленти, и свободно падаща пола.

За бели рокли с принт на цветове е достатъчно да съчетаете с бели сандали и чантичка, за цялостна свежест и лятно настроение.

 

дълга бяла рокля 

 

Бяла рокля от дантела или с дантелени акценти

Дантелените акценти са достатъчни за придаване на неповторимо нежно очарование.

Моделите на рокли дават възможност за вмъкване на дантелени платки в предната част, на гърба, на талията и т.н. Трябва да подчертаем, че за тази година дантелата в дамските облекла е определено на мода. Тя придава ретро чар, винаги привлича, а ако допълните бялата рокля с ярки украшения и с кокетна шапчица, ще бъдете неотразими. Допълнете визията си и с цветни сандали.

 

Бяла рокля от дантела

 

Какво бельо да облечете под бялата рокля

Много трябва да внимавате под бялата материя да не се вижда цветно бельо. Най-добре изберете бельо с телесен цвят и без шевове.

Ако роклята ви е без презрамки, сложете си сутиен също без презрамки.

Ако роклята ви е с макси дължина, за да не изглежда като сватбена, добавете ярки аксесоари и ежедневни сандали. Ако е подходящо, подчертайте талията с широк колан.

Избягвайте съчетаването на бяла рокля с бели сандали и чанта. Добавете цветен акцент, за да разнообразите. Това може да бъде комплект от червени сандали и чанта, колан в ярък цвят, небрежно завързано на врата или талията шалче.

Насладете се на лятото с бели тоалети, за да ви бъде леко и слънчево, за привлекателен вид и много настроение за деня!


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани