Рокли за лятото - стилни и удобни

Роклите са любими облекла за всички жени, когато дойде лятото. Те са леки, с тях и закръглените дами се чувстват добре, когато са подбрали подходящия модел.

Роклите, които не са вталени, прикриват закръгленостите. Те са подходящи и за слаби дами, а ако искат да очертаят талията, могат да използват подходящ колан, в цвета на роклята или на сандалите.

 

 рокли за лятото

 

Лятото е време за романтични модели

Романтиката в модата за дамски дрехи е особено подчертана при роклите за лятото. Синьото е преобладаващо, а наборите, панделките и дантелените акценти правят привлекателни всеки модел.

Лекотата на шифона го прави чудесна материя за летен тоалет. Облечете роклята „Градация“, лека и ефирна, и ще се чувствате добре, а с този модел, с различни цветове на предната и задната част, ще изпъквате ежедневно, навсякъде.

 

лятна рокля

 

Солеят е един от начините да си придадете романтична визия с тоалета си. Роклята „Солей“ е в блезорозово, с дантелена платка, под която, на линията на бюста, започва солеят.

 

Ефирна лятна рокля от солей

 

Кокетност на модела само с един обичаен елемент

Кокетната рокля е необходимост за всяка дама. Изборът обикновено се влияе от това, дали моделът е с рзкрояване на полата, каквото има роклята „Канон“. А с кокетната бяла панделка, която може да вържете на колана, ще бъдете в съответствие със свежестта, която има дамска мода за лятото.

 

Кокетна рокля с презрамки

 

Ретро очарование

Ретро стилът в моделите на рокли за лятото е още едно подходящо предложение за дами, които искат да се възползват от чара на романтиката.

Материите на точки са особено подходящи за такива рокли. Бижуто на вашия гардероб ще бъде роклята „Ретро точки“, с бяло коланче от сатен, бял бордюр на полата и ръкавчета тип крилца.

 

Разкроена лятна рокля

 

За къде без рокля с макси дължина

Естествено сред моделите за лятото няма как да пропуснем тези с макси дължина.

Роклята „Маслени цветя“ е модел от леко трико, с широк бордюр от щампа на цветя в долната част. Тя може да се носи без колан или талията да се подчертае с бялото коланче към модела.

 

дълга вталена лятна рокля

 

Без ярки цветове и едри принтове, ако сте със закръглена фигура

Ярките цветове не са подходящи, ако имате закръглености. Изберете новите си рокли от нашия магазин за дрехи, като търсите пастелни цветове. Те са универсални и в модел с интересно дизайнерско решение допринасят за стилна визия.

За закръглени дами не са подходящи и моделите на едри райета или карета. Тези материи допринасят за ефектни тоалети, но при закръглен ханш, талия, горна част на тялото за предпочитане е да добавите към гардероба си рокли на по-дребни и ненатрапчиви принтове, включително и флорални.

Много атрактивна със свежата щампа на цветя е роклята „Florance”. Интересно решение е V-образното деколте на гърба.

 

елегантна рокля

 

Черната рокля – задължителна за лятото

Въпреки че това е сезон на цветното изобилие, наборът ви от ежедневни рокли няма да е пълен без черна рокля – семпла или с декорации.

Това е универсален цвят, подходящ за всякакви случаи, за работа, за свободното време и дори ако се наложи да участвате в официално събитие.

Много атрактивен е моделът „Чупки“, без ръкави, с асиметрична дължина на полата и с ревери и закопчаване отпред по цялата дължина.  

 

рокля без ръкави

 

Желаем ви успех в избора на нови рокли за лятото и ще се радваме, ако всичките ви нови придобивки са от нашия онлайн магазин, пълен с атрактивни предложения на летни модели от дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани