Актуални модели за абитуриентски рокли за тази година

Май е месец на абитуриентските балове. Колко много емоции са свързани за младите дами с избора на тоалет за тържествената вечер, както и за тейхните майки! Много момичета вече са избрали своите облекла за бала, те са готови, ушити по поръчка или купени готови, и чакат важния момент.

За тези, които до последно се колебаят, ще разгледаме актуалните тенденции, които ще ги направят неотразими на абитуриентския бал. Освен това и майките на абитуриентите могат да открият подходящата рокля, с която да изпратят своите зрелостници.

 

рокля за абитуриентски бал

 

Не е задължително балната ви рокля да е с макси дължина. Ще ви предложим и модели на дамски облекла, които са къси, но са много ефектни и ще привличат погледите на всички около вас по време на бала.

 

 облекла за бала

 

Цветът нюд (телесен) е много актуален

Изберете вашата рокля в телесен цвят, ако сте привърженици на пастелните тонове. Този цвят е универсален, той оставя дамата да блести със собствено очарование, дори когато роклята в цвят нюд е семпъл модел. Ефектната тъкан е достатъчна за създаване на стилен тоалет. Допълнете с малко бижу, за да бъдете в тон с общата ненатрапчивост на визията.

 

бална рокля

 

Асиметрия в роклите – както при ръкавите, така и при полите

Асиметрията допринася за оригиналност на модела. Затова се използва дори в ежедневието, но е по-подходяща за ефектност на официален тоалет. Тази година се приветстват всякакви асиметрични детайли.

Много интересно решение е асиметрията при ръкавите. Моделът може да е с един дълъг ръкав, а другият да е тип крило или от тази страна роклята да е оформена без ръкав. За млади дами, които предпочитат такива екстравагантни решения, предлагаме „Тропическо утро“ – къса рокля от трико, много удобна, с широк свободен ръкав от едната страна. Това е запомняща се рокля, която ще ви направи център на вниманието.

 

Вталена рокля от щампирано трико

 

Асиметрични елементи в горната част, с дантелени акценти, и асиметричното разположение на цепката в роклята „Червено райе“ също грабват вниманието.

 

Сексапилна дълга вталена рокля с цепка

 

Асиметрията, съчетана с макси дължина, е чудесно решение за абитуриентски тоалет. Впечатляващата бяла рокля на щампа с рози – „Сапфирени рози“, е с вталена горна част и една презрамка. Самата презрамка е скрита зад ленти и може да се оформи панделка.

 

абитуриентска рокля

 

Много популярни са и моделите тип „чук“ – дълги отзад и къси отпред. Те също ще намерят своите почитателки, като избор на тоалет за абитуриентската вечер.

 

Набори и плисета

На своя първи бал всяка млада дама трябва да се чувства като принцеса. От роклите за принцеси са заимствани наборите и плисетата, за да придадат ефирност и подчертаят младежкото очарование на момичето, навлизащо в самостоятелния живот.

Много удачен е ретро тоалетът, с макси пола и риза-боди „Плисе“. Тази риза е фина, в ретро стил, с тънки плисета, в универсален бял цвят.

 

Бяла риза-боди

 

Фината материя на роклята „Солей“, с плисета започващи от линията на бюста, под дантелената платка, е гаранция за ефирност. Тази рокля е типично младежки свеж модел.

 

Ефирна рокля от солей

 

Тази година сатенът е много препоръчван за абитуриентски тоалети

Фината сатенена материя е лека и удобна. Тя стои чудесно на млади дами и тази година модата за бални рокли онлайн й отрежда подобаващо внимание.

С късата червена рокля „Алено слънце“ ще имате семпъл, но много ефектен тоалет. Чупките около деколтето са единственият акцент в тази сатенена рокля без ръкави.

 

Къса сатенена рокля без ръкави

 

Нестандартна е комбинацията на светлосин сатен за вталената рокля „Нюанси“, с акценти от тъмносиньо кадифе – колан и ръкави тип крилца. 

 

Къса сатенена рокля

 

Изберете вашия тоалет за бала от нашия бутик за рокли и се чувствайте специални и чаровни. Моделите не са претрупани, те са точно за млади дами със собствен стил, разчитащи на личността и качествата си. Вашата младост и свежест са най-ценните бижута, които ще допълнят чудесно и по неповторим начин всеки модел.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани