Дамски клин - с какво да го носим и комбинираме

Обичате да носите клинове? Комбинирайте ги по подходящ начин!

Клиновете са удобни за ежедневието, а и подчертават красивите крака. В зависимост от комбинирането с други дамски дрехи можете да постигнете сдържано ефектен вид или да постигнете комбинация, която ще привлича погледите, особено с комбиниране с горни дрехи в ярки цветове.

Традиционно дамите се спират на черния цвят, когато избират клин, но можете да изберете и ярък цвят, особено за топлия сезон.

 

 с какво да носим клин

 

Не се спирайте на клин, който прозира

Несъмнено всички клинове са удобни. Но когато избирате нов клин, трябва да прецените дали не прозира. Клиновете, които изглеждат повече като чорапогащи, не са за предпочитане в повечето ситуации. С такъв клин ще се чувствате неудобно, не забравяйки, че той прозира.

И все пак можете да носите прозиращ дантелен клин, ако го комбинирате с къса рокля или по-дълга туника. За вас подходящ избор е дантеленият клин „Изкушение“ на Модна къща Twelve O’Clock.

 

 дантелен клин „Изкушение“

 

Черният клин – класика в удобството за дамите

Черният клин е удобен с универсалността на този цвят, комбиниращ се добре с всякакви други цветове. Освен това черното може да се носи и от малко по-закръглени дами, тъй като това е цвят, който прави закръгленостите по-малко изпъкващи.

Универсален за комбиниране е клинът „Дарлинг“. Той е с дължина 7/8, а в долната част на крачолите има дантелени бордюри.

 

Черен клин

 

Съчетайте с бяла туника за освежаване или с дългата туника „Орхидеен цвят“. Тази туника е с горна част с принт на орхидеи, а надолу от гръдната линия, подчертана с бяла панделка, е от черно трико.

 

туника за клин

 

Черният клин може да бъде с декорации, за да е по-ефектен. Моделът еластичен клин „Нежен рок“ е черен клин с дължина 3/4и кожени кантове. Това е подходящ клин за свободното време.

 

еластичен клин

 

Още едно ефектно предложение за свободните часове и спорт е клин „Кожен шах“. Този черен клин е с дължина 7/8 и е с кожени акценти от двете страни на талията.

 

Спортен клин в черно

 

Клин в универсалния телесен цвят

Телесният цвят е универсален, ненатрапващ се и стилен. Клинът „Телесен нежен рок“ е с кантове от черна кожа и с дължина 3/4. Това е спортен модел, който лесно се комбинира с горници като дълга туника, тип къса рокля, или жилетка овърсайз. 

 

Класически модел клин

 

Бял клин съчетан с черна горница – туника, жилетка овърсайз, блузон

Белият клин също дава възможности за лесно съчетаване с горници други цветове. Изберете варианта в бяло на модела бял клин „Дарлинг“.

 

Класически бял клин

 

За съчетаване отново ще предложим туниката „Орхидеен цвят“, или ефектната туника „Преплетка“ – туника с горна част в бяло и разкрояваща се надолу материя на принт в тъмносиньо и бяло.

 

туника за бял клин

 

Клинът в ярък цвят ще ви откроява

Какво ще кажете за модела клин „Дарлинг“ в цикламено? С този цвят ще се откроявате, но трябява да съчетаете с подходяща горна част. Най-безпогрешни са съчетанията с горница в неутрален цвят – бяло или черно.

 

 Класически еластичен клин

 

Клин на райета в ярки цветове

За търсещите по-екстравагантен клин ще предложим „Африка“ – модел на вертикални райета. Той също е подходящ за свободно време и спорт, а черното в райетата дава възможност за лесно комбиниране.

 

Клин "Африка"

 

Комбинирайте с раираната туника „Латино“ на райета, в същата цветова гама, за цветно настроение и ефектност.

 

Вталена туника

 

Как да подберете правилната дължина

По-късите клинове са подходящи за комбинации в стил кежуъл, а клиновете с дължина 7/8 са универсални.

 

Екстравагантен тоалет с клин съчетан с подходяща горница

За да сте по-оригинални, съчетайте клина с туника или дълга блуза с едно рамо, с дълга риза или с друга оригинална горница. Бъдете облечени не само удобно, но и стилно с клинове и горници от нашия бутик за рокли.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани