Седем универсални пролетни трендове в дамската мода

Посрещнете пролетта с универсални тоалети, излъчващи стил и женственост

Пролетта е на прага и на всяка дама й се иска да бъде свежа и с обновен гардероб. Универсалните модели, наложени с удобство и сдържаност, но много стилни, са най-добрият избор. Ще ви напомним кои са важните критерии за избор на пролетни дамски дрехи.

 

 пролетни трендове в дамската мода

 

Модни Тенденции Пролет 2022

След сезони на макси и миди, мини полите предстои да се появат на сцената. Смелите цветове ще бъдат актуални. Тази година изненатада ще дойде под формата на дантела. След като дълго време властваха в модата високите цепки до бедрата и дълбоките деколтета, изтънченият сексапил тази пролет идва под формата на класически кройки.

 

Модни Тенденции Пролет 2022

 

Максимум цветност, в унисон с пролетта

Ще ви забележат веднага и ще излъчвате свежо пролетно настроение с различни цветове. Лавандулово лилавото е актуално за този сезон, но заложете и на други цветове. Нека те бъдат пастелни, за мекота и ненатрапчиво разнообразие на багри.

Едно от предложенията на Модна къща Twelve O’Clock е роклята „Нюанси“ в светлосиньо, с тъмносини акценти на раменете и тъмносин колан.

 

сатенена рокля

 

„Кармин“ е също много подходящ тоалет за пролетта – това е семпла червена рокля със сърцевидно деколте.

 

 рокля в червен цвят

 

Бяла рокля за пролетта

Бялото е удачен избор не само за официални рокли. Пролетта, посрещната със семпла бяла рокля в гардероба, с минимум детайли на модела, е чудесна, а вашият бял тоалет е универсален за всякакви случаи. Комбинирайте с бели боти – ще се получи отлично съчетание!

Много красива и елегантна е роклята от бяло букле „On Air” – с ципове за регулиране на деколтето и цепките отпред в полата на роклята.

 

Официална бяла рокля

 

Прозрачни материи и материи в цвят нюд

Прозрачните материи, дантелата, както и тези в телесен цвят, са винаги безпогрешен избор за дами с вкус за пролетта. Тези материи за дамски облекла са най-често срещани като избор на дизайнерите за пролетта. Не се притеснявайте, ако сте на възраст например над 40, облечете дантелена блуза под сакото, комбинирайте панталон с блуза в телесен цвят, независимо от цвета на панталона.

Роклята „Ноар“ е черна, с акценти от черна дантела на ръкавите и дантелен гръб. Това е инстинско бижу за пролетния ви гардероб.

 

ерна рокля с дантелен гръб

 

Копринена рокля-комбинезон

Такава рокля е семпла, но много удобна и красива. Коприната пада леко и красиво, така че ще бъдете привлекателни в къса или дълга рокля-комбинезон. А върху нея облечете жилетка – най-добре обемна, сако, манто. Това е избор на тоалет за дами, уверени в себе си и подчертаващи личността си.

 

 Копринена рокля

 

Обемeн жакет и сако – задължителен овърсайз елемент в гардероба ви

Класическите вече жакети и сака овърсайз, с обем, който се съчетава отлично с вталена рокля, са много актуални всяка пролет и всъщност всеки сезон. А ако сте с висок ръст, можете да носите дългата овърсайз жилетка и като рокля! Ако работите в офис, овърсайз жилетката ще бъде отличен заместител на сакото.

 

 обемно сако

 

Тоалети с цепки и лодка деколте

Цепките осигуряват достатъчно свобода на движението, а освен това са провокиращи, дори ако са плитки. Разбира се, за офиса не трябва да избирате тоалети с дълбоки цепки, когато купувате рокли онлайн за тази пролет.

Лодка деколтето не е дълбоко, но разкрива шията и придава много нежна женственост. Затова  потърсете тоалети с този тип деколте, за да бъдете привлекателни с този семпъл елемент на дамското облекло.

За официални случаи плетената рокля „Мерло“ във винен цвят е много подходящ избор.

 

Вталена рокля с дълъг ръкав

 

Още едно предложение в този цвят е кадифената блуза „Кадифено докосване“.

 

блуза с лодка деколте

 

И разбира се, тоалети в спортен стил

За свободното време най-удобни са спортните дрехи. Карираният панталон, съчетан с маратонки и раничка, е един от вариантите за пролетен аутфит. Изберете модела панталон „Тийн“ в светлосиво каре, със 7/8 дължина, с удобни джобове и широк колан с гайки.

 

Брич панталон с дължина 7/8

 

Леките памучни панталони в типичен дънков цвят също са много удобни за ежедневието. С панталона „Тексас“ от памук и лен ще съчетаете спортните ризи и блузи от гардероба си. 

 

панталон със странично закопчаване

 

И така, изберете от предложенията ни новите си ежедневни рокли, панталони, жилетки и посрещнете пролетта с шик и елегантност с нови попълнения на колекцията ви от пролетни тоалети.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани