Как да носите стилно мини пола

Мини полата не е подходяща като елемент от деловите дамски дрехи, но е чудесен елемент от аутфита за свободното време, особено за млади дами със слаба фигура.

Вярно е, че така облечена, всяка дама привлича погледите, предизвиква коментари и често неодобрение. Но ако тази дължина на полата ви отива, носете я с удоволствие. Ще ви дадем и няколко съвета за това, как да избягвате неудобни ситуации и да сте привлекателни с удобна мини пола, съчетана с подходяща блуза.

 

 как да носите мини пола

 

И така – с привлекателна мини пола ще направите веднага впечатление!

Всяка дама с красива фигура, подчертана с мини пола, прави веднага впечатление. Не се притеснявайте от това. Веднага ще се намерят хора около вас, които да ви посъветват да не прибягвате до такова предизвикателно облекло. Но ако сте елегантни, с добре съчетана пола и горница, проблеми няма! Помнете това.

Приятна е визията ви с карираната мини пола „Кокетка“. От платката надолу тя е веревно разкроена и ширината й се поддържа от тюлена подплата. Това е пола, създаваща настроение, красива и удобна.

 

 мини пола „Кокетка“

 

За мини полите са подходящи и неутралните, и свежите ярки цветове

За младите дами са подходящи както неутралните, така и ярките цветове. Неутралното цветово решение на мини полите дава възможност за лесно съчетаване с блузи и сака.

Много атрактивни и придаващи свежест и настроение са мини полите в ярки цветове. „Pink Lady” е вталена къса пола от розов деним, истинско бижу, подчертаваща фигурата.

 

вталена къса пола

 

Късата пола „Tricky” е в цвят електрик, разкроена, падаща красиво на плохи и придаваща самочувствие на дамата, която я избере.

 

къса пола

 

Сатенената пола „Корал“ ви предоставя още една възможност за цветен избор на елегантен елемент от облеклото ви, с красиви чупки от талията.

 

Свободна къса сатенена пола

 

Но и предложенията в стандартни цветове, като синята пола „Синя панделка“, с декорации панделка и харбала, грабват веднага търсещите модерни облекла.

 

Вталена къса пола

 

Внимавайте при сядането и ставането!

Когато седнете, трябва да избегнете риска от разкриване на твърде много. Ако е топъл сезон, полата ви може да прилепне към пейка или седалка. Особено при ставане това може да създаде конфузна ситуация.

Ако е възможно, не сядайте на обществени места – в парка, в обществения транспорт. Така ще избегнете риска от подгъване или прилепване на мини полата. Оставайки прави, няма да е необходимо и да внимавате как кръстосвате краката си, защото и това разкрива голяма част от бедрата. Може да се види и бельото ви.

 

При качване и слизане по стълби

Основното правило при качване по стълби е дамата да върви след кавалера, за да се избегне разкриващата гледка, ако тя е с пола – особено с мини пола. Помнете това и по принцип избягвайте качването по стълби.

 

Не препоръчваме подскачането – по същите причини

При подскачане, например от радост, или като част от танц, също ще разкриете доста, затова избягвайте такива движения, когато сте с мини пола.

 

Шорти или клин ще решат проблема

В студеното време шортите или клинът под мини полата не само няма да дават възможност за конфузни ситуации, но и ще ви топлят повече. Освен това особено с клин можете да добавите елегантен елемент към тоалета си.

За любителките на екстравагантна визия клинът „Африка“ в ярки цветове ще бъде приятно допълнение към тоалет с мини пола решен в един цвят или в неутрални цветове.

 

клин за мини пола

 

Много интересен и удобен избор е едноцветният черен клин с кожени кантове „Нежен рок“, с три четвърти дължина.

 

еластичен клин

 

Добре се съчетават с мини пола и белият и черният клинове „Дарлинг“ с дължина седем осми, с бордюр от дантела долу на крачолите.

 

черен клин


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани