Как да носим риза-боди

Ризата-боди има своето удобство и е любим елемент сред разнообразието от дамски дрехи. Това е блуза, която е не по-малко привлекателна от класическата риза или от блузата от ефектна материя. Много удобна е както през топлото време, за носене вместо блуза, така и през зимата, когато можете да си спестите носенето на сутиен, обличайки такъв тип риза под дебел пуловер.

 

Как да носим риза-боди

 

С риза-боди ще се чувствате удобно, независимо дали я съчетавате с пола или с панталон. Нещо повече, няма да се налага да се безпокоите, че например при навеждане част от нея ще се измъкне навън, както се получава с обикновените ризи и блузи.

 

Най-ефектните съчетания на риза-боди и други облекла

Освен с класическа пола или панталон ризата-боди изпъква, когато се съчетае със следните дрехи:

  • пола или панталон с висока талия;
  • пола с А-образна кройка или разкроена пола;
  • като елемент на тоалет с наслояване.

 

 риза-боди

 

Защо да съчетаете боди с висока талия

Високата талия на полата или панталона, които носите с риза-боди, ще подчертае стройния силует.

Не комбинирайте бодито с панталон с ниска талия, няма да се получи добър вид на тоалета ви.

Подходящ модел за съчетавен с риза-боди е класическият черен панталон с висока талия от модната колекция на Twelve O’Clock.

 

 панталон с висока талия

 

Широката пола с боди е много ефектно съчетание

Типичното съчетание за женствено излъчване е вталена горница с разкроена пола или пола с А-образна кройка. Съчетайте вашата риза-боди с такава пола – това е безпогрешен избор.

Предлагаме ви модела разкроена пола от тафта "Жан-Жан" с модерна ретро визия и елегантно излъчване.

 

Разкроена пола

Наслояването с риза-боди

Ще видите как видът на бодито ще се промени, тоалетът ви ще стане по-привлекателен, когато го съчетаете например с прозрачна горница.

Много ефектно е съчетаването на горница овърсайз с боди и тесни дънки или панталон.

Можете да носите едноцветното боди и с разкопчана карирана или раирана риза върху него, за спортен аутфит.

 

Семпла риза-боди

Това е най-подходящият модел за всяка дама. Можете да намерите едноцветни ризи-боди без декоративни елементи при шопинг от нашия онлайн-магазин.

Класическата кройка и обикновената материя не задължават за съчетаване със специална друга дреха. Много дами предпочитат бодито тип риза, какъвто е моделът „Съблазън“. Той е в червен цвят и ще бъде ефектно допълнение към черна пола или блуза.

 

Класическа риза тип боди

 

Боди на райе или щампа

И райето, както и щампата, са подходящи за този вид облекла.

За търсещите боди тип риза предлагаме „Червено райе“ – още един вариант за заместване на ризата както в офис облеклото, така и в аутфита за свободното време. И този модел е с класическа изчистена кройка.

 

Класическа риза тип боди

 

По-интересен е моделът „Африка“. Тази риза-боди от щампирано трико в райета с топли цветове от керемидено до кафяво е с V-образно деколте. Интересно е решението с веревните половини в горната част на предницата. Това е модел, който ще ви грабне с огнените си райета при търсене на бодита и дамски ризи онлайн.

 

 дамско боди онлайн

 

Ретро-стил с риза-боди

Ретро облеклата подчертават женствеността, затова се появяват често в съвременните модни колекции. За вас дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock създадоха ризата-боди „Плисе“ от бял памук с еластан, с ретро мотиви – фини вертикални плисета на предницата. Бъдете стилни в офиса с костюм и това боди, а можете да се отправите и на официално мероприятие, съчетавайки го с официална пола или панталон.

 

Бяла риза-боди

 

 

Риза-боди с дантелена елегантност

Дантелата от векове е неизменен елемент в облеклата за специални случаи. Съвременните колекции й отдават необходимото внимание, а вие ще откроите черната дантелена риза-боди „Рок“ веднага щом я видите. С това боди, съчетано с подходяща пола, панталон или костюм, ще бъдете образец на елегантност. 

 

боди от черна еластична дантела с дълъг ръкав

 

И така, хайде на шопинг за ризи-боди, за нови попълнения и възможности за нови съчетания на дрехите ви. Ще намерите атрактивни предложения в нашия бутик за рокли!


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани