Най-добрите рокли да прикрием корема и да изглеждаме елегантно

Заобленото коремче е често явление, особено ако водите заседнал живот. Трябва да се движите повече, да правите упражнения за коремните мускули, за да изчезне тази заобленост. А междувременно прикрийте натрупването в тази област с подходящи дамски дрехи. Познат трик е дългата и широка блуза, пусната върху полата. А за любителките на рокли има няколко типа, с които няма да си личи коремчето.

 

рокля, която прикрива корема

 

Рокля създаваща илюзия за слаб силует

Тази рокля е съчетание на принтове, така че да се създаде илюзия за безупречна фигура. Роклята на райета, разположени хоризонтално в горната част и ръкавите, и с долна част на вертикални райета, подчертава женствеността на силуета и прикрива коремчето чрез оптическа илюзия, създадена чрез съчетанието на райетата.

Предложението на Модна къща Twelve O’Clock е елегантната рокля в бяло и черно Х. Можете да носите тази рокля не само в ежедневието, но и на специален случай – официално мероприятие, празненство, тържествен обяд или вечеря.

 

Рокля създаваща илюзия за слаб силует

 

Рокля със загръщане

Тази рокля е със специална визия, тъй като е нестандартна и затова привлича вниманието. Загръщането дава възможност за скриване на изпъкналото коремче. Същевременно моделът подчертава деколтето, бюста и талията. С рокля със загръщане ще подчертаете женствената заобленост на фигурата си.

 

рокля със загръщане за пълни дами

 

За по-нестандартен модел на рокля със загръщане изберете връзване на предниците отстрани, или скриване на връзването вътре.

Роклята със загръщащи предници е отличен избор за официален тоалет. С нея няма да се нуждаете от аксесоари, които да ви отличат. Самата рокля ще постигне това.

 

Рокля стил ампир

Ампирът е стил, заимстван от древността. Този стил при роклите се характеризира с висока талия Силуетът е подобен на очертанията на антична колона. Роклите в стил ампир са с къси буфан ръкави, завършващи с широки маншети.

 

Рокля стил ампир

 

За да пада добре, роклята в стил ампир трябва да е от лека материя, като шифон. Обикновено цветовете на роклите от този стил са светли. Моделите са изчистени, а ако роклята е официална, са украсени например с панделки или други декоративни елементи.

Важно е деколтето да е дълбоко, ако роклята в стил ампир е официална. Но не е задължително да допълните такова деколте с бижу.

Разбира се, при съвременните модели на рокли в стил ампир има изчистеност, но основният елемент – високата талия – се запазва.

Подходяща рокля с восико талия, която успешно може да прикрие корема и в същото време да изглеждате елегантно, е нашият модел рокля "Тъмна горчица"

 

рокля с висока талия

 

За удобство в ежедневието, както и да прикриете коремчето, може също така да съчетатавате пола с висока талия с блуза с буфан ръкави. Два варианта на един модел в различни цветове са блуза във винен цвят и същият модел в керемиден цвят, от дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock.

Разкроената пола с висока талия „Класик“ е в универсален черен цвят. Разкрояването също помага за скриването на коремчето.

 

https://twelveoclock.bg/products/razkroena-pola-klasik?_pos=18&_sid=06015928f&_ss=r&variant=4401468675

 

Както роклята, така и полата с висока талия скриват и заобления ханш и бедра, когато са с дължина миди или макси. Много привлекателна е полата „Дъжд от пеперуди“ с макси дължина и горна част тип халтернек.

 

Дълга шифонена пола с висока талия

 

За лятото роклята стил ампир без ръкави е много удобна, но ако нямате заоблености и в ръцете.

 

Рокля с рюшове

Рюшовете са набрани части от рокля, блуза или друга дамска дреха. Наборът в областта на талията е вашият правилен избор, когато коремчето ви е изпъкнало. Същевременно се подчертава ханшът, по ненатрапчив и привлекателен начин. Това е най-подходящият тоалет, когато се готвите за парти и искате да сте привлекателни. 

 

рокля която ни прави по-елегантни

 

Лекото коремче не е голям недостатък, но прикриването му с подходяща рокля или друга комбинация ще придаде на фигурата ви по-голяма привлекателност и ще изтъкне достойнствата й. Изберете подходящите рокли онлайн, за да се чувствате добре и да имате стилен вид.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани