Пола миди за студения сезон

Миди дължината е подходяща за студения сезон, а с избора на подходящ модел ще бъдете елегантни и очарователни.

Покупката на поли в магазини за дрехи онлайн е покупка на основни елементи на гардероба. Този сезон модата поставя акцента върху полите миди, които са подходящи за дами с всякакъв тип фигура. За да получите впечатляващ тоалет, съчетайте пола миди с подходяща блуза.

 

 Пола миди

 

Различни материи според типа на тоалета

Можете да спрете избора си на разкроени или прави поли тип молив, на поли от различни материи – както ефирни и леки, така и дънкови, кожени или от плътна материя.

 

модни тендеции за пола миди

 

С подходящата материя и в съчетание с подходяща блуза ще получите желания аутфит – елегантен официален ансамбъл, романтичен образ, или небрежно елегантен ежедневен тоалет.

Черната сатенена пола „Елеганца“ е много ефектна и подходяща за официални случаи, с подчертано женствения акцент на ажура в долната част. Допълнителен ефект добавя златистият цип на гърба.

 

пола миди от черен сатен

 

За ежедневието, като част от офис облеклото и за свободното време, изберете разкроената пола Класик, също в универсален черен цвят.

 

Разкроена миди пола

 

Най-подходящата миди дължина

За ежедневието е най-удобна дължина малко под коляното. Най-елегантно изглежда полата с дължина около 10 см над глезените. Все пак изберете дължина според особеностите на фигурата ви, за да изглеждате добре. За дами с добре оформени крака подхожда и по-къса пола, а за прикриване на заоблени крака полата миди трябва да бъде възможно най-дълга.

 

 пола до коляното

 

Разкроена миди пола с чупки за слаби дами

Ако имате прекалено тесен ханш, създайте илюзия за заобленост с пола с чупки. Подходящ е моделът пола с чупки „Свобода“ – лека сатенена пола в черно, с чупки отстрани както на предницата, така и в задната част.

 

миди пола с чупки

 

Миди пола с висока талия

Високата талия е за дами с фигура тип правоъгълник. Препоръчваме ви пола с висока талия и дължина миди от дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock. Подчертайте талията с елегантната права вълнена пола „Кафяв меланж“.

вълнена миди пола

 

 

Можете да изберете и варианта в черно – полата „Черен меланж“.

 

миди пола с висока талия

 

Трапецовидна пола миди

За дами със заоблен корем и ханш е пола миди с трапецовидна кройка. Този модел може да се носи както с широки, така и с вталени горници. Широката горница – сако или жилетка, е допълнителен начин за прикриване на малко излишни килограми.

 

Ретро тоалет с подходяща миди пола

Ретро тоалетите придават чар и женственост и са все по-желани от дамите. За впечатляващ ретро аутфит съчетайте полата от тъмносиня тафта „Жан-жан“ с блуза също в ретро стил. Тафтата е материя, която ще придаде ретро излъчване, затова изберете полата „Жан-жан“, за да бъдете ефектни в старинен стил на всяко празненство.

 

миди пола от тафта

 

За стил кежуъл

Стилът кежуъл се характеризира с удобство и съчетаване на разкроена пола миди с обемна горница. Съчетайте полата с кожено яке или груба вълнена жилетка.

Този стил е подходящ за високи дами с дълги крака, които могат да съчетаят тоалета си както с обувки на токове, така и с обувки тип балерина. 

Изберете вашите модели на миди поли от предпочитания магазин за дамска мода и се подгответе за впечатляващи съчетания с блузи и горници, за ежедневието и за официални случаи

Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани