Най-подходящите рокли за дами със слаба фигура

За дами със слаба фигура е важно да се придаде обемност с подходяща рокля. Слабата фигура изглежда по момчешки ъгловата, а с набори и свободна кройка на рокля от ефирна материя се добавя женственост на силуета. Ако сте с прекалено слаба фигура, независимо дали избирате рокля за деловото ежедневие, или се подготвяте за посещение на официално мероприятие, трябва да търсите дамски дрехи, които не са вталени и ще създадат илюзия за закръгленост.

 

 подходящите рокли за дами със слаба фигура

 

Делови тоалети за офиса и ежедневни тоалети

При избора на рокля за офиса не е подходящо да се спирате на модели с богат набор. Те са подходящи за официални тоалети.

 

  • Райета и принтове

Начините за визуално придаване на обемност на фигурата са хоризонталните райета, диагоналните и геометричните принтове. Такова впечатление създават и хоризонталните пратки от контрастна материя.

Сивата рокля „Бонбонена яка“, с голямата яка и акцента на подгъва в розово, е подходяща особено за дами със светъл тен.

 

Елегантна рокля за слаба фигура

 

Много ефектна е и роклята „Игра на цветове“, в черно, с жълти акценти – хоризонтален в горната част около деколтето и раменете, както и интересната по форма платка в дясната страна на полата.

 

Спортно-елегантна вталена рокля

 

  • Рокли с А-силует

А силуетът, с разширяваща се пола и подчертана талия, е много подходящ за ежедневни рокли за дами със слаба фигура. Потърсете рокля с такъв силует с широки ръкави.

За ежедневието, както в офиса, така и за свободното време, препоръчваме тъмносивата плетена рокля „Есенно утро“, с А-образна пола. Можете да подчертаете талията с контрастен колан, например в червено или жълто.

 

Рокля с А-силует

 

Трикотажните и плетените рокли са много подходящи за свободното време, когато излизате на разходка или шопинг, или на среща с приятелки. Търсете по възможност рокли с А-образна пола, но не с прекалено голям набор или волани. Такива набори и волани просто ще направят прекалено голям впечатление, което не е препоръчително. Но роклята с пола от два или три слоя, както и тези със загръщане, са много подходящи и удобни.

  • Рокли с волани

Воланите придават обемност, затова потърсете модел с волани в любимия бутик за рокли. Роклята „Волани“ от трико е в универсалния горчичен цвят. Съчетайте със сако за офиса, както и за излизане през свободното време.

 

Рокля с волани

 

  • Рокли с набрана пола

Набраната пола придава красота и чар на семплата рокля. „Зимно небе“ е рокля от плетиво в синьо, с набор на полата и V-образно деколте.

 

Рокля с набрана пола

 

Официална рокля

Меките, плавно падащи тъкани са много подходящи за официална рокля за слаба фигура. Изберете рокля в гръцки стил, или модел с ръкави тип прилеп. Роклите с открити рамене са още един вид подходящ вечерен тоалет. Много красива е роклята „Канди“ в сиво, с набрана асиметрична пола, с горна част тип корсет и дантелени ръкави, които могат да се свалят. Това е модел с открити рамена, който е удобен и впечатляващ.

 

Къса рокля

 

Плисираната пола и солеят също добавят обемност и стоят красиво. Моделът рокля „Солей“ на Модна къща Twelve O’Clock е в нежно розово, с бяла дантелена платка до линията на гърдите, под която започва основната част на роклята, в солей.

 

Ефирна рокля от солей

 

Декоративните елементи, като панделки, волани, набор, не само украсяват модела, но и добавят така необходимото впечатление за закръгленост. 

При избора на рокли трябва да имате предвид и ръста си. За невисоките дами е подходящ А-образен силует, а не набор, който скъсява визуално височината. Ако краката ви са прекалено тънки, не купувайте къси рокли, а с дължина миди. А ако имате тесни бедра, кройката на долната част на роклята трябва да е вталена до ханша, а от там надолу да се разширява.

В шопинга за дрехи онлайн ще намерите подходящи модели рокли, за да изглеждате с по-обемна фигура, без това да подчертава например прекалено тънките крака.

И не забравяйте - бъдете чаровни, това е най-добрият аксесоар!


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани