Купете си официална рокля онлайн за новогодишното парти

Новогодишната нощ с празненството, с което изпращате старата и посрещате новата година, е специална. Затова и тоалетът, в който ще бъдете облечени, трябва да е специален. Започнете да се подготвяте отрано, за да имате време да прегледате предложенията на официални рокли онлайн и да изберете най-подходящата.

 

официални рокли за нова година

 

Ето какво препоръчват модните дизайнери като удачен избор за новогодишно парти.

 

Рокля с обемни ръкави или с набори

Романтичните модели с ръкави с голям обем и с набори са подходящ избор, тъй като с тях ще се чувствате като принцеси. Освен рокля с богато набрана пола можете да изберете модел с пола на канони. Много ефектна е роклята „Бордо Канон“, семпла като модел но впечатляваща с каноните, които осигуряват и удобство на движението. Цветът бордо е един от класическите избори за официални дамски дрехи.

 

рокля с вталена горна част

 

Особено подходящи са широки ръкави за дами с фигура тип круша, за да уравновесят пропорциите. Но не препоръчваме рокля с обемни ръкави на дами с фигура тип обърнат триъгълник, тъй като още повече ще добавят обем към горната част на фигурата.

Роклите с широки ръкави и с набор трябва да са от леки материи, за да падат красиво, като шифон или коприна.

 

Рокли и блузи от полупрозрачни материи

Полупрозрачните тъкани са много подходящи за празничен тоалет. Те подчертават женствеността и очарованието на дамите. Но е важно да ги носите с подходяща подплата.

Една от класическите материи за официални тоалети е дантелата. Черната дантела придава ретро излъчване и отива на всички дами. Роклята „Ретро“ съчетава черна дантела с червена подплата и червен колан и изборът на този тоалет за празничната новогодишна вечер ще ви направи неотразими.

 

къса рокля с черна дантела

 

Ретро тоалети

Вече изтъкнахме предимствата на избора на ретро модела рокля от черна дантела. Ретро елементите, като например шал от плата на роклята или шал от плат в друг допълващ тоалета цвят, са много шик.

Семплата права рокля от червено каре е допълнена с шал-яка в червено. Карето е ефектно и стилно, а съчетаването с шал яка превръща тоалета в бижу, открояващо се във всеки онлайн бутик за рокли.

 

права рокля от червено каре

 

Рокля в стил комбинезон

Този вид рокли са много актуални. Те се съчетават отлично с всякакви аксесоари. Откритите рамене и презрамките дават възможност за изпъкване на стилно колие. Обуйте обувки на висок ток и сте готови за новогодишното парти.

 

рокля за новогодишно пари

 

Допълнете роклята с горница – официално сако или болеро.

 

Асиметрични рокли и блузи

Асиметрията дава възможност за много оригинални варианти на официални тоалети. Важно е моделът да не се претоварва с много декоративни детайли.

Асиметричното решение на туниката от черна дантела „Ирис“ я прави впечатляваща. С тази туника, съчетана с официален панталон в черно или в контрастен цвят, например в червено, ще бъдете в центъра на вниманието.

 

туниката от черна дантела

 

Рокля със загръщане

Отличен избор е роклята със загръщане на предниците, с дължина миди или макси. Този модел е подходящ и за слаби, и за закръглени дами. За да излъчвате много шик, изберете рокля със загръщане от копринено кадифе или в цвят металик.

 

Ако предпочитате комбинация от пола и блуза

За новогодишни тоалети тази година са актуални поли с А-силует и плисирани поли или поли с чупки. Черната сатенена пола „Свобода“, с чупки от талията, е едно от предложенията ни.

 

https://twelveoclock.bg/collections/poli/products/pola-svoboda?variant=19797938822

 

За дамите с предпочитания към прави поли препоръчваме избор на модел с акцент, който прави полата дреха за официални събития. Такава е черната пола „Елеганца“, с дантелен акцент в долната част и златист цип на гърба.

 

Вталена пола от черен сатен

 

За да бъдете достатъчно официални, изберете пола с миди или макси дължина. Отличен избор е пола в цвят металик.

 

Актуални модели панталони

Когато търсите официални облекла в онлайн бутиците и предпочитанията ви са за официален панталон, спрете избора си на актуалните модели панталони – широки и в стил пижами.

Ретро моделите панталони, като тъмносиния панталон „Уудсток“ с крачоли тип чарлстон на Модна къща Twelve O’Clock, ще съчетаете с ретро блуза за цялостно ретро излъчване. 

 

Панталон от тъмносиня студена вълна

 

Какъвто и тоалет да изберете, важно е да не прекалявате с аксесоарите и да допълните вида си с голяма доза празнично настроение. Ние ви желаем удачен избор и приятно прекарване!


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани