Как да съчетаете дънките с блуза, риза, туника или сако

Ефектен тоалет с дънки? Да, напълно възможно! Просто подберете дрехата, с която ще съчетаете дънките за спортен или небрежно елегантен вид, като не забравяте да обуете и подходящи обувки.

 

Как да съчетаете дънките

 

Всяка дама има сред множеството модерни дамски дрехи поне два-три чифта дънки. И това е обяснимо. Класическите дънки се съчетават както със сако и риза за елегантен тоалет за ежедневието, така и с пъстра блуза или туника спортен тип. Когато ви омръзне костюмът или искате да се чувствате много удобно, дънките са вашата дреха, която гарантира такова удобство.

Ще ви дадем няколко идеи за съчетаване на дънки с блуза или горница, за да постигнете без усилия ефектен тоалет в спортен или ежедневно небрежно елегантен стил.

Не случайно дават за пример французойките, когато става въпрос за тоалет, включващ дънки. С подходящо съчетаване с блуза или горница без усилия се постига онзи шик, който е толкова важен за дамите.

 

 с какво да носим дънките

 

Класически дънки с класическо сако и обувки на висок ток

Подберете вашето сако от колекцията на Модна къща Twelve O’Clock. Ние ви препоръчваме спортно-елегантното сако „Уикенд“ – сако от трико в тъмносин цвят, което се съчетава отлично със сини дънки. Кройката е класическа, а за да се превърне този модел в бижу, са добавени ефектни сребристи копчета. Обуйте и черни или тъмносини обувки на висок ток и можете да се отправите на разходка с приятелки или да впечатлявате с така подбрания тоалет в офиса.

 

Спортно-елегантно сако

 

Още един модел, подходящ за съчетаване с дънки за елегантен аутфит, е елегантното сако „Тройна катарама“. Това сако е ефектно със сивите кантове и тройната катарама, дала названието на модела. 

 

вталено сако

 

Дънки с бяла риза

Бялата риза е една от основните дамски дрехи, така че ще е лесно да я извадите и да я съчетаете с дънките. Ще бъдете още по-впечатляващо елегантни, ако завържете пъстър шал около врата.

Ако е време да си купите нова бяла риза, ви препоръчваме класическия модел – дамска риза „Класик“. Съчетайте с дънки и обувки с ниски токове или тип балерина.

 

Класическа бяла риза

 

Но дънките могат да се съчетаят и с нестандартен модел риза, като ризата-боди „Плисе“, в ретро стил, или риза тип туника, с асиметричен подгъв, като ризата „Протокол“. Тези по-женствено елегантни модели се съчетават добре с дънки и обувки на висок ток.

 

 риза тип туника

 

Дънки и спортна блуза и непременно бели чорапи

Това е предложение за дните, в които искате да сте в спортен стил. Придържайте се към синьо-бялата гама, със сини дънки, бяла тениска и бели чорапи. Подберете и подходящи спортни обувки.

 

Обожавате дънки? Съчетайте с дънково сако и непременно с високи токове

Впечатляващият вид се получава със съчетания, които на пръв поглед могат да ви учудят. Например дънки с дънково сако и обувки на висок ток. Но ви уверяваме, че ще се убедите в ефектността на това съчетание. Сакото добавя елегантен елемент и заедно с обувките на висок ток ви помага да изпъкнете сред дамите в дънки, тениски или спортни блузи и маратонки.

 

Дънки с тъмносиня блуза или туника

Сините дънки се съчетават добре с горница в синьо. За дамите, които искат да постигнат небрежно ефектен тоалет за ежедневието, препоръчваме дънки с блуза или туника в тъмносиньо.

Туниката „Цветни воали“ ви гарантира удобство, особено съчетана с дънки. Тя е в стил класическа риза и е впечатляваща с долната част с принт и с асиметричния подгъв. 

 

 Ефирна туника тип риза

 

Пригответе саката, блузите и туниките за съчетаване с дънки и изберете впечатлилите ви съчетания от нашите предложения. А за да си осигурите подходяща бяла блуза или туника, или сако за носене с дънките, най-лесно е да ги потърсите в нашия магазин за дрехи.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани