Класическата дамска риза от памук

Деловият стил на обличане, с класическа дамска риза от памук, е характерен за съвременните дами, работещи в офис или на друго място. Класическото делово облекло е удобно, а дамската риза в нежен цвят, светлосин, сив, люляков, му придава изтънчена елегантност.

Важно е да имате в гардероба си няколко такива ризи, за да можете да подбирате елементите на деловото облекло с разнообразие за всеки ден, съчетавайки ризата с пола или панталон и подходящо сако.

Но класическата риза не е само част от дамските облекла за деловото ежедневие. Съчетайте я със спортен панталон или пола и ще получите привлекателен тоалет в стил кежуъл за свободното време.

 

 Класическата дамска риза от памук

 

Модата за сезон 2021-2022 година отделя важно място на класическата памучна риза

Наред с новостите за сезона в модните колекции присъстват основни и проверени във времето елементи на дамска мода като памучната риза с класическа кройка. Памукът е естествена материя, гарантираща удобство във всеки сезон. А ризата, основна част от облеклото особено през работните дни, допълва елегантния вид за офиса по неповторим и незаменим начин. Важно е класическата памучна риза за офиса да е едноцветна.

Традиционният избор на риза за деловото облекло е в бял цвят.

Бялата риза с черен костюм придава на дамата делово излъчване и увереност. За избор на подходящ модел се доверете на дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock. Те ви предлагат бялата памучна риза „Класик“, семпла и елегантна, леко вталена. Това е ризата, която всяка дама трябва да има в гардероба си.

 

Класическа бяла риза от памук

 

Дори и в деловото облекло дамите трябва да залагат на цветност за подчертаване на индивидуалността и женствеността. Затова ще ви предложим модела класическа вталена риза „Люляк“, в нежно лилаво. Това е изчистен класически модел в цвят, леко втален, съчетаващ се чудесно с черно и тъмносиньо, традиционните цветове за делови поли, панталони и костюми.

 

класическа вталена риза от памук „Люляк“

 

И все пак, пълен ли ще бъде гардеробът ви за офиса без тъмносиня риза? Естествено не! Ето и предложението за дами, които търсят тъмносиня памучна риза в делови стил – моделът класическа риза „Протокол“. Това е най-подходящият цвят за ненатрапчиво съчетаване на черна или тъмносиня пола или панталон с тъмна риза.

 

Класическа памучна вталена риза

 

Райето също е десен, с който можете да разнообразите строгия вид в офиса. Традиционният избор е бяло и черно – това е съчетанието в ризата „Черно райе“.

 

Класическа риза на черни раета

 

Елегантна е и ризата „Червено райе“, с която ще освежите черния костюм и ще допълните по неповторим начин костюма в сиво.

 

 памучна риза на червени раета

 

Риза за ежедневието – гаранция за удобство и привлекателност

И в ежедневието съвременната дама не може без покупка на дамски ризи онлайн, за да се чувства удобно и да бъде елегантна в свободното време.

В колекциите за 2021-2022 година ризите за ежедневието са на карета, райета, ще намерите и ризи от дънков плат. А за безпогрешно съчетаване със спортна пола или панталон и за свободното време изберете бялата риза с класическа кройка.

Търсите едноцветна класическа спортна риза? Предлагаме ви модела спортна риза от ефектен памук „Петък“, в светлосиньо, с джобчета и възможност за скъсяване на ръкавите до дължина 7/8. Това е удобна риза, с която ще се чувствате добре навсякъде.

 

спортна риза от ефектен памук „Петък“

 

За топлото време ще ви грабне моделът спортна риза от 100% памук „Синчец“, с къси ръкави, на дребни цветчета, отлично допълнение към дънкова пола или панталон.

 

спортна риза от 100% памук „Синчец“

 

Свежестта и непринудената ежедневност на карето в 100% памучната риза „Релакс“ обещават удобство на модела с къс ръкав и две джобчета. Тази карирана класическа памучна риза също има възможност за лека промяна на дължината на ръкавите. 

 

риза 100% памук

 

В списъка за следващия шопинг онлайн в любимия ви магазин за дрехи непременно включете класически ризи за офиса и модели на ризи за свободното време. Така ще си гарантирате елегантност, свежест на тоалета и ежедневно удобство.

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани