Съчетание на рокля и панталон – удобно, закачливо, стилно

Рокля с панталон? Звучи и необичайно, и примамливо. Дизайнерите предлагат различни комбинации, някои от които са удобни, други предизвикателни и неподходящи за ежедневието. Съчетанието на рокля и панталон е и удобно, и подходящо за ежедневни тоалети и за официални мероприятия.

 

Съчетание на рокля и панталон

 

От вас зависи да извлечете максимално предимствата на комбинацията на рокля и панталон, както по отношение на удобството, така и по отношение на стила.

 

комбинацията на рокля и панталон

 

Съчетанието с панталон прави удобна и приемлива късата рокля

Късите рокли не са подходящи за делово облекло. Но съчетаните с панталон къси ежедневни рокли изпълняват ролята на туника.

Елегантният модел рокля „Криви“ в тъмносиньо, съчетан с тъмносин или черен панталон, ще бъде елегантен ансамбъл за офиса. Роклята е с изчистена кройка, можете да допълните със сребърно бижу за освежаване.

 

рокля в тъмно синьо

 

Още една подходяща за съчетаване с панталон къса рокля от нашия онлайн магазин е роклята от полиестер и еластан „Двойна катарама“. Тази рокля от черно трико е разкроена в долната част, а сребристите катарами в областта на талията са оригинални допълнения. Съчетайте с черен панталон и освежете със сребърни бижута. Ако предпочитате контрастно съчетание, носете роклята с червен или жълт панталон.

 

 рокля от нежно трико

 

Спортно елегантен вид с рокля и дънки

Съчетайте роклята, къса или дълга, с дънки, за спортно небрежен ежедневен ансамбъл. Допълнете с маратонки или кецове и раничка.

За такова съчетание е подходяща рокля тип риза, както и карирана рокля.

Много свеж е моделът рокля с леко разкрояване „Цветно каре“, в приятно съчетание на синьо и жълто, което много подхожда за съчетаване с дънки. Средната част на роклята е с веревно разположено каре, което ще създаде допълнителна атрактивност.

 

 карирана рокличка

 

Изберете модел със съчетание на едноцветна материя и принт за по-голяма цветност и атрактивност. Съчетайте дънките с вталената рокля от трико „Акварел“, със съчетание на едноцветна материя в горчичен цвят и принт на акварелни цветя в предната част. От двете страни долу има цепки, които са с ципове. Отворете ги при съчетаване с дънки, за повече ширина и удобство.

 

вталена рокля от трико

 

Бъдете олицетворение на женствеността с цветен принт, панделки и други „нежни“ акценти

Съчетаването на рокля и панталон няма задължително като резултат сдържана елегантност или спортна небрежност. Бъдете олицетворение на женствеността с набрана рокля на цветен принт, съчетана с панталон. Особено ефектно е съчетаването с бял колан-панделка. Моделът, който ви предлагат дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock, е роклята „Канон“. Тя е с атрактивни преплетени презрамки, с удобна пола на канони, а белият колан панделка е впечатляващ акцент, който можете да съчетаете с бели обувки.

 

 рокля с преплетени презрамки

 

Още една рокля с принт, този път в долната част, с горна част в бяло, е „Eternity”. Съчетанието на бяло, черно и бежово дава възможност за съчетаване с бял, черен или бежов панталон.

 

  рокля с къс ръкав

 

Възползвайте се от удобството на панталона, като го съчетаете с рокля. Независимо дали комбинирате роклята с дънки за спортно небрежен стил, или съчетавате елегантна рокля с панталон тип класик, удобството и впечатляващата визия са гарантирани.

 

Рокля с панталон

 

Можете да заложите на класически съчетания на цветове или да разчитате на контрастна комбинация. Възползвайте се и от ефектите на принта – на цветя, каре или други фигури, за да добавите повече цветност, женствена закачливост и оригиналност.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани