Предложения за ежедневни рокли онлайн

Роклята за ежедневието твърдо заема едно от първите места при избора на дамски дрехи. Удобството и същевременно елеагантността на тази дреха я правят предпочитана за ежедневието. Тя е подходяща и като делово облекло, и за свободното време. А за разнообразие от материи и модели на вашите ежедневни рокли се грижи любимият ви онлайн магазин.

 

 Рокли онлайн ежедневни

 

Изберете рокли за ежедневието според модните тенденции за 2021-2022 г.

За новия период основните тенденции за ежедневните модели на рокли включват:

  • допълване с акценти от кожа;
  • акценти от дантела;
  • карирани материи;
  • цепки;
  • големи яки;
  • обемни рамене;
  • необичайни кройки.

С една дума, всеки модел ще се отличава с някакъв акцент. А какво по-подходящо от тези тенденции за дамите, които се нуждаят от оригинален тоалет, за да се чувстват добре?

 

Внимание! Черният цвят е сред основните при роклите за ежедневието!

Това е много приятна новина за почитателките на класическата малка черна рокля. Това е цвят, който прави роклята подходяща за всяка фигура, прави силуета по-строен и допринася за стилен вид.

Много удобна е разкроената рокля без ръкави „Чупки“. Тя е с ревери и с вертикално закопчаване. Можете да я комбинирате и със сако в хладно време.

 

 Разкроена черна рокля без ръкави

 

Другите актуални цветове

Когато започнете шопинг на рокли за ежедневието от вашия бутик за рокли, търсете актуалните за периода кафяво, теракота, жълто, горчица. Много красиво е съчетаването им и с бели, и с черни аксесоари – чанта и обувки.

Много оригинална е кройката на роклята „Дижон“ в цвят горчица. Улеите в долната част дават възможност за оформяне на асиметричност. Това е чудесен тоалет за свободното време.

 

Вталена къса, памучна рокля

 

Рокли с дантелени акценти

Интересно е, че тези акценти не правят роклите непременно официални. Носете ги в ежедневието и ги съчетавайте дори със спортни чанти и обувки. Съвременните тенденции дават възможност за такива съчетания, така че подберете от аксесоарите си удобни обувки балерини, дори маратонки, а защо не и раничка към роклята с дантелени елементи.

Едно от предложенията, в модния черен цвят, е роклята „Ноар“. Тя е с дантелена платка отпред, дантелен гръб и ръкави тип крилца.

 

Малка черна рокля с дантелен гръб

 

Ако търсите рокля в по-светли тонове със свободна кройка, ви предлагаме модела „Солей” в кремаво-розов цвят. Съставът на материята: 60% вискоза и 40% полиестер, което я прави удобна за носене, пране и бързо съхнене без гладене. роклята има и хастар: 100% полиамид. Удобна е за ежедневието през лятото, а съчетана със сако може да се носи и в офиса. 

 

ежедневна рокля от солей

 

Рокля с цепка за удобство в ежедневието

Цепката осигурява свобода на движенията. Изберете дългата рокля от трико „Маслени цветя“, на точки и с бордюр с цветна щампа в долната част. Тя е с цепка отляво и с подчертаване на талията със свежо бяло коланче.

 

 Дълга, вталена ежиедневна рокля

 

Карирана рокля за всеки ден

Карето е предпочитана материя за ежедневието. То се свързва с удобство и със спортни модели.

Много свежа е карираната рокля в синьо и жълто „Цветно каре“, с обло деколте и къси ръкави. Моделът е много интересен с решението на съчетаване на трите части, средната от които е скроена веревно.

 

ежедневна карирана рокличка 

 

Когато купувате рокли онлайн за ежедневието, ще намерите впечатляващи модели с удобна кройка и оригинални съчетания на акценти и цветове, създадени от дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock. Бъдете неповторими, чувствайте се удобно и впечатлявайте всеки ден с нови тоалети от нашия магазин.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани