Рокля с дантела в летния гардероб

Феерията на дантелата придава нежност, красота и ефирност на дамския тоалет. Затова от сезон в сезон се предава тенденцията дантелените модели да бъдат сред най-желаните официални рокли. А лятото е сезон, в който и в ежедневието роклята от дантела е често избиран тоалет за подчертаване на женствеността и постигане на красота дори с най-семплата кройка.

 

черна рокля с дантела

 

Романтиката на текстурата и прозрачността, която добавя ефирност, са ценени от десетилетия и с дантелени облекла дамите са в центъра на вниманието на ревюта, изложби, официални тържества, навсякъде.

 

Бяла дантела за лятото – отличен избор

Белият цвят традиционно се предпочита за лятото, тъй като подчертава тена и създава красив контраст с него. Осигурете си бяла дантелена рокля за това лято и непременно я включете в гардероба си за отпуската.

Струва ви се прекалено официално да изберете бяла дантелена рокля за ежедневието? Тогава потърсете модел с дантелена гарнитура. Дори леката рокля от ефирна материя с дантелени акценти е изпъкващо произведение на модното изкуство.

 

Черна дантела за лятото за елегантен шик

Черната дантелена рокля е не само официален тоалет, подходящ дори за събития от най-високо ниво. Облечете я за разходка през деня и се чувствайте специални!

 

рокля с черна дантела

 

И за черната рокля можем да препоръчаме комбинация от лека материя и дантела. Моделът рокля с дантелена горна част „Джой“ е изключително ефектен вариант на малката черна рокля. Дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock ви предлагат рокля без ръкави с долна част тип балон и горна част покрита с дантела.

 

рокля с дантелена горна част

 

Още един оригинален модел с дантелен гръб е „Ноар“ – малка черна рокля с дантелена платка и ръкави тип крилца, както и дантелен гръб.

 

 рокля с дантелен гръб

 

Рокля с дантелени акценти в контрастен цвят

Дантеленият акцент прави роклята подходяща и като официален тоалет, но не я превръща в строго официален модел. Любимия универсален винен цвят ще намерите в роклята „Класик“, без ръкави. Черната дантелена ивица на талията прави този модел специален.

рокля с декорация от черна дантела

 

Ретро дантелено очарование

Ретро визията е любима за официални събития, със стилния си шик. За да си я осигурите, изберете роклята „Ретро“. Тя е от черна дантела с червена сатенена подплата и с подчертаване на талията с червен колан. Ръкавите са с дължина три четвърти. С тази рокля ще изпъкнете с отличен избор на тоалет за официално събитие.

 

 рокля със сатенена основа покрита с дантела

 

 

Официалният тоалет в мастилен цвят с дантелен колан

Предстои ви участие в официално събитие или искате да имате официален тоалет за отпуската? Изберете роклята „Мастило“! Тя ще ви осигури елегантност и лекота, с голия гръб и триъгълните чашки на предницата. Дантеленото коланче в линията на подгръдната обиколка е специалният акцент за официално излъчване.

 

рокля с триъгълни набрани чашки и гол гръб

 

Макси дантелена рокля за лятото

Макси роклята от дантела е истински хит за това лято. Тази дължина е подходяща и за тоалет за ежедневието – ще намерите дантелени рокли със спортна кройка и джобове. Лекотата на материята ще ви осигурява лекота на движенията, а с ефектни големи обици в контрастен цвят или с аксесоари в неутралната бежова гама ще допълните цялостния си облик.

 

Дантелена рокля с кройка тип риза

Да, може да звучи необичайно, но роклята тип риза от дантелена материя е много предпочитан ежедневен тоалет за това лято. Удобството на кройката и лекотата на материята са точно тази комбинация, която търсите за летен аутфит. 

Дантела, дантела, дантела – бяла, червена, черна, в рокля изцяло от тази ефирна материя или като добавени акценти – платки, колани! Това е трендът за елегантна женственост за лятото, следвайте го с удоволствие!


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани