Рокля с еластан за спортно-делови дами

Спортно-деловият стил е в унисон с ритъма на работното ежедневие. Дамите, които искат да обединят удобството и елегантността, избират рокли с еластан. Тези рокли запазват вида си през целия ден, не се мачкат и така облечената в рокля от материя с еластан дама ще изглежда добре и няма да се притеснява от образуване на непривлекателни гънки при седене.

 

удобни рокли с еластан

 

Дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock имат изкушаващи предложения за рокли в спортен стил, удобни и подходящи за всяка дама, която държи на добрия си вид в офиса. Моделите са с 5% съдържание на еластан, което е достатъчно за запазване на безупречен вид през целия ден.

 

Класически цветове

Черното е един от основните цветове за офиса, символ на деловия тон. За ежедневието в офиса изберете роклята „Чупки“, с остро деколте и вертикално закопчаване от горе до долу, с разкроена пола. Интересен елемент е асиметричната дължина.

черна рокля с еластан

Синьото е още един типично „офисен“ цвят. В светлосиньо е моделът рокля с еластан „Небесен стил“, права рокля с къси ръкави, коланче с метална катарама и лека плоха отпред.

рокля с еластан „Небесен стил“

Светлосиня е и роклята „Нюанси“, с впечатляващи акценти от кадифе на колана и късите ръкавчета.

 Къса сатенена рокля с еластан

Червено в офиса – дамски цвят за женствено излъчване

За уверените в себе си дами е червеният цвят. Той привлича погледите, излъчва увереност, енергия. В него грее роклята „Зора“. Това е права рокля с къси ръкави, с цип на деколтето.

 рокля от червен неопрен с еластан

Още едно ярко предложение, в тъмен нюанс на червеното, е роклята „Стил в червено“. Това е права рокля с къси ръкави, с квадратно деколте и малки цепки в предната част.

 рокля с еластан

За лятото красива, лека и изключително оригинална с чупките под деколтето е роклята „Алено слънце“, без ръкави.

 рокля сатен 10% еластан

Още една лека рокля без ръкави, „Кармин“, е с алено очарование и атрактивност с оригиналното оформление на деколтето в сърцевидна форма.

рокля в червен цвят

 

Портокалово предложение

По-богатата палитра за дамски дрехи е привилегия и по отношение на деловото облекло. Много удобна и семпла, изпъкваща с черните кантове на деколтето и яката и черното коланче с връзване, е роклята „Портокалов голф“. Черните акценти се съчетават отлично с черна чанта и обувки.

  рокля от меко трико с еластан

Рокли с асиметрични платки

Спортната кройка е универсална. Когато към модела се добави вертикална платка отстрани, универсалният, типичен спортен модел се превръща в привлекателно бижу. Изберете модела вталена рокля „Цикламен кант“ в черно, с дълги ръкави, с вертикална цикламена платка отдясно. Всеки път, когато сте облечена с тази рокля, ще впечатлявате.

Вталена рокля с еластан

С дълги ръкави, в красиво съчетание на основна материя в черно и интересно разположени платки в жълто, е роклята от памук, полиестер и  еластан „Игра на цветове“. Едната платка е долу отдясно, а в горната част има малка платка под деколтето и по-голяма, обхващаща и част от ръкавите.

рокля от памук, полиестер и еластан

Сиво и червено – стилна комбинация, която е любима на много дами. С роклята „Червена крива“, в сиво, с вертикални платки в червено от двете страни включващи късите ръкави, имате възможност да излъчвате очарование в тоалет в любимото ви съчетание. 

Рокля от два цвята

Изберете предпочитаните модели на ежедневни рокли с неопрен от нашия бутик, за да изглеждате впечатляващо със създадените с много любов от нашите дизайнери модели. С рокля с неопрен няма да се притеснявате, че ще се измачка, а очарованието на всеки модел заедно с вашето лично очарование ще правят чудеса!


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани