Тюлена пола – ефектна част от спортен тоалет или от винтидж аутфит

Тюлените поли са ефирни и се свързват предимно с женствено излъчване и официални тоалети. Но модата прави чудеса в разчупването на строгите правила и можете да се възползвате от това, ако ви харесва тюлена пола. Създайте своя спортен или винтидж тоалет с подходящо съчетание на тюлена пола с други дрехи.

Тюлена пола  

Спортни комбинации за удобство и стил в ежедневието

Можете да съчетаете тюлената пола със спортни дрехи – ризи, сака, както и с маратонки или кецове. Много често срещани са комбинациите от тюлена пола и тениска.

Пробвайте тези комбинации и ще се убедите, че резултатът е необичаен и впечатляващ. За спортния стил е характерно удобството, така че леката пола от тюл ще се впише чудесно в него.

Неочаквани комбинации, като тюлена пола и дънково яке, са много ефектни. Експериментирайте по интуиция. Имате богат избор от тоалетите на Модна къща Twelve O’Clock.

 

Винтидж стил с тюлена пола

Винтидж стилът е много популярен и подхожда много на дами със собствен стил. Съчетайте тюлената пола с ефирна блуза и фини бижута – от сребро или с камъни.

Много подходяща е тюлената пола „Черен лебед“ с подплата. Черният цвят се съчетава елегантно с бяло, кремаво или бисерно сиво, както и с обувки или сандали на висок ток.

 тюлена пачка в черен цвят

 

Какво е важно, когато избирате пола от тюл

За да сте сигурни, че полата ще се съчетава добре с другите дрехи и ще бъде многофункционална част от ежедневния ви гардероб, трябва да внимавате за няколко детайла, когато избирате такава пола.

  • Тюлът трябва да е в неутрален цвят

Причината да изберете неутрален цвят е да оставите обема да изпъкне. Ако искате да впечатлите и с ярък цвят, и с обем, няма да се получи добро впечатление.

  • Наборът на полата не трябва да е прекалено голям

Силно набраните поли са подходящи за дами с фигури на модели и за модните подиуми. За ежедневието, особено като част от спортен тоалет, тюлената пола трябва да е умерено набрана.

  • Носете тюлената пола с подплата

Когато купувате тюлена пола от онлайн магазин, трябва да търсите модел с подплата. А ако ви хареса пола без подплата, непременно потърсете да купите подплата, с която да носите тази пола. Тюлът е прозрачна материя и няма да се чувствате удобно с прозираща пола.

 

Какво е важно, когато облечете полата

Наборът на тюлената пола започва под колана. Важно е да съобразите дали да го подчертаете, или не. Това зависи от фигурата.

Ако сте със слаба фигура и тънка талия, коланът трябва да се вижда, за да не се получи впечатление за права линия, без очертана талия. Но не е добре да се подчертава с колан, особено в различен или контрастен цвят.

За закръглени дами също не се препоръчва подчертаване на талията, особено с колан в контрастен цвят. Ако имате по-широк ханш и бедра, така ще подчертаете тази ширина. Можете да носите полата със свободно пусната над нея тениска или блуза.

 

Интересно решение от нашите дизайнери – пола с тюлена подплата

За да впечатлите с модерни дамски дрехи, разчитайте на нестандартни решения от нашите дизайнери. Такова решение е полата „Кокетка“. Тя е от карирана материя, с платка, а под веревно разположената карирана материя има платка от тюл за обем. Това е много интересен и оригинален вариант на пола, която е удобна с ширината на разкрояването и с тюлената подплата, която поддържа формата на полата. 

ъса пола с платка и тюл за обем

Независимо дали ще изберете тюлена пола за част от спортния ви тоалет за деня, или ще я облечете с фина блуза за винтидж излъчване, тя ще ви помогне да изпъкнете с оригинално решение.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани