Подходяща рокля за фирмено парти

Обявено е фирмено парти, а вие го очаквате с нетърпение. Ще можете да общувате в колегите в неформална обстановка, да се запознаете с хора от други отдели. На фирмени мероприятия, включително партита, трябва да спазвате правилата на общуване, без прекалена фамилиарност.

Трябва да се облечете подходящо, за да направите добро впечатление, заедно с коректното си поведение. За дамите роклята е традиционен тоалет за официални мероприятия. Как да изберете подходящия модел сред толкова много предложения на официални рокли?

 

 рокля за фирмено парти

 

Основни правила за вида на дамата на фирмено парти

  • За строго официално парти

Ако партито е много официално, дори с присъствие на гости от други фирми, пълният вечерен тоалет е задължително. Дългата рокля е най-подходяща, но избягвайте модел без ръкави. Можете да облечете и рокля с дължина около коляното, но не прекалено къса.

Обувките на токове, допълнени с чантичка тип клъч, не са единствените изисквания. Чорапогащникът трябва да е в телесен цвят. Приберете косата в подходяща прическа, например на кок Не прекалявайте с бижутата.

Другата възможност е коктейлна рокля, с дискретни, не крещящи, бижута.

  • За неофициално парти

За неофициално парти, например на малка фирма, в неформална обстановка, с шведска маса, на което няма да присъстват външни хора, изберете коктейлна рокля или комбинация от пола и блуза. Можете да облечете рокля без ръкави в топлия сезон.

Обувките трябва да бъдат с не толкова високи токове, например 5 см.

Много интересно предложение от Модна къща Twelve O’Clock е елегантната рокля „Бели панделки“ – тази рокля в тъмносиньо и бяло е комбинация от две материи и имитира комбинация на пола и блуза. Горната шифонена част е на бели панделки на тъмносин фон, а полата е тъмносиня. Широките ръкави добавят удобство и елегантност.

Елегантна рокля за фирмено парти

 

Още едно шифонено бижу е моделът свободна рокля „Паунови пера“. Тази рокля в пастелни цветове на щампата, дала названието на модела, е с дължина до коляното, с оригинален розов колан тип панделка. 

Свободна рокля за парти

 

Цветът на роклята и обувките

Избягвайте рокли в ярки цветове. Класическите бяло и черно, както и сиво, тъмносиньо, светлосиньо, гълъбово и бежово, са безпогрешен избор.

За предпочитане е обувките да са в цвета на роклята или в неутрален цвят – нюд.

Бяла рокля с оригинално решение на модела ще намерите в нашия бутик за рокли. Това е роклята „On air”, с предница с елемент под талията, с който се получава впечатление за костюм. Циповете за регулиране на цепките на полата и на деколтето също са оригинални елементи, но за партито е подходящо да са затворени.

Официална бяла рокля

 

Подходящи материи за рокли за фирмено парти

Дори за неофициално парти изберете материя, която ще създава тържествен и изискан вид. Един от най-подходящите избори е дантелата. Друга много красива и лека материя е шифонът.

Много красив тоалет за официално парти е роклята от черна дантела „Ретро“, с дълъг ръкав и подплата от червен сатен, с червен колан. Това е безпогрешен избор на официален тоалет.

рокля с черна дантела

 

За неофициално парти можете да изберете удобството на трикото – една от предпочитаните материи за дамски дрехи, като облечете рокля с оригинална щампа или оригинален модел. Роклята „Палитра“ е впечатляваща, с горна част в черно на бели точки и пола с оригинална щампа на цветя, която освежава роклята и я прави подходяща за всяко неофициално фирмено събиране.

Вталена рокля от трико

 

Изборът на подходяща рокля за партито е много важен за впечатлението, което ще направите. Най-важно при избора е сдържаността при избора на модел, цвят, както и спазване на дължина най-много около коляното, но не по-къса.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани