Дамски сака онлайн в последните модни тенденции

Дамските сака са универсални облекла, като връхни дрехи през хладните летни вечери, допълнение към рокля или панталон за делово облекло, дори част от елегантни вечерни ансамбли за официални събития.

Новите модни тенденции за тази година диктуват: саката са с едноредово закопчаване, с дължина под кръста или до кръста, а колекциите включват много карета. Да изтъкнем и саката с мъжка кройка, които особено ще харесат на дамите със спортен стил. Вталени или свободни, с класическа риза или с риза овърсайз, в ежедневието те ви правят стилни и ви дават удобство. Хайде на шопинг за дамски сака онлайн!

 

 дамски сака онлайн

 

Изберете дължината – до кръста или до средата на ханша

За да подчертаете тънката талия, сакото с дължина до кръста ще бъде подходящ избор. А за дами със закръглен ханш е подходящо по-дълго сако, което не е вталено.

Късото сако „Ментово листо“ е в атрактивен цвят, с оригинално заостряне на предниците. То е семпло и стилно, удобно за ежедневието.

 

вталено сако

 

Ако предпочитате червено, изберете този модел в карминен цвят – сакото „Кармин“.

 

късо червено сако

 

За стилен вид изберете жакета тип манто в сиво, с лилави кантове. То е елегантно, с остро деколте, което е леко заоблено, и с асиметрична дължина – по-дълъг гръб. Жакетът не се мачка и можете да го сложите в чантата като удобна връхна дреха, която да имате подръка. То е подходящо и като връхна дреха към официален тоалет.

 

 жакет тип манто

 

Карето е на мода!

Ако нямате в гардероба си карирано сако, което сега е в крак с най-новата мода, побързайте да изберете такова от колекцията на Модна къща Twelve O’Clock!

Карираното сако е подходящо като ежедневно облекло, универсално за офиса и за свободното време. Сакото „Секретарката на републиката“ е в стилно сиво, а когато комбинирате с полата от същия плат, ще получите атрактивен и удобен костюм.

 

Класическо вталено сако

Карирано сако, комбинирано с кожен панталон, е една от основните комбинации, препоръчвани според най-новата дамска мода.

Карето е подходящ принт за делови вид, както и за вписване в динамичния съвременен начин на живот. Не можете да бъдете в крак с модата без поне едно карирано сако в гардероба ви тази година.

 

Харесвате ли сака с мъжка кройка? Те могат да се впишат в женственото ви излъчване

Сакото с мъжка кройка ще бъде чудесен избор за делови тоалет. Съчетава се с пола тип молив или с А-образна кройка.

Това сако очертава добре фигурата и затова е важно да съчетаете с пола или панталон с подходяща кройка.

Интересно съчетание, което предлага модата, е сако с мъжка кройка и дънки – класически вариант за мъжете, а сега и за жените. Но на дами със стил тази комбинация изглежда по дамски изтънчена.

 

 дамско сако мъжка кройка

 

Сако с елегантно излъчване

Добавете дантелени акценти към сако от фина материя и получавате елегантно официално сако.

Сакото „Елеганца“ е от фин сатен, с дантелени ревери, в универсален черен цвят. Това е вашият избор за сако към официална пола или панталон.

 

Класическо черно сако

 

Елегантното сако „Романс“ е още един модел на сако с дантела – дантеленият гръб прави модела уникален. Голямото деколте със заоблена яка дава възможност да изпъкне фината блуза, с която сте го комбинирали. 

 

елегантно сако

 

Модата за този сезон ви предоставя избор на ежедневни и официални сака, с които ще допълните гардероба си, ще се чувствате удобно в ежедневието и ще блестите с елегантност на официални събития. Купете своите нови сака сега от нашия бутик за дрехи онлайн.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани