Рокля за сватба

Поканени сте на сватба? Вижте нашите съвети и предложения за подходящ тоалет!

В сезона на сватбите сме. Поканени сте на сватба, така че трябва да потърсите подходящ тоалет, за да се чувствате добре, да допълните по подходящ начин очарованието на булката.

 

рокля за сватба

 

Ние сме тук, за да ви помогнем. Изберете лека рокля от материя, която пада добре, и непременно с дължина под коляното. Официалното събитие изисква съответстваща официалност, част от която е дължината на роклята.

Независимо дали изберете рокля с дължина малко под коляното, или макси дължина, имате на разположение красиви модели на тоалети, за да изберете един от тях за еднакви рокли за приятелките на булката – така популярна напоследък тенденция.

 

Едноцветна рокля

Едноцветната рокля е класически избор. Заложете на цвят като черно, бяло или синьо. С рокля от колекцията на Модна къща Twelve OClock ще блеснете и с неповторим модел.

Дългата рокля „Secret” е неповторима комбинация от къса рокля и външна наметка с макси дължина. Оригиналното закопчаване на горната част, която е с ръкави тип прилеп, е единственият декоративен елемент, заедно с връзката на панделка на деколтето.

Дълга рокля "Sеcret"

Красотата на бялата рокля „On Air” е не само в цвета, но и в оригиналното решение на модела, който имитира костюм от две части. Циповете дават възможност за регулиране на цепките на полата и на дълбочината на деколтето.

Официална бяла рокля

Можете да заложите на модел, съчетаващ лека материя с дантелена гарнитура. Това е роклята „Тъмна горчица“. Горчиченият цвят на роклята контрастира впечатляващо с гарнитурата от черна дантела на горницата и ръкавите.

 официална рокля за сватба

Рокля от материя на принт

Лятото е сезон на цветята и цветните принтове са навсякъде. Изберете от нашия бутик за рокли подходящ модел за сватбата, на която сте поканени. Изборът е голям и принтовете грабват веднага окото.

Много интересен е дизайнът на роклята „Палитра“. Тя е с къси паднали ръкави, на бели точки върху черен фон, а долната част е с цветен принт в бяло, лилаво и черно. Интересно е решението на деколтето – свободно падащо отпред, а отзад във V-образна форма.

Вталена рокля от трико

Интересен е дизайнът на модела рокля „Магически цветове“ – от две части, на атрактивен преливащ от цветове принт на райета, с асиметрична долна част, допълнена с едноцветна материя в червено. Отзад предницата е с гол гръб, със завързване.

рокля от шифон

 

Макси рокля – най-добрият избор

Макси дължината традиционно се свързва с официални събития. Самата дължина придава женственост и официалност. А когато роклята е от материя и принт, подбрани от нашите дизайнери, тя ще бъде вашият най-сполучлив избор.

Макси роклята „Акварелни слънчогледи“ съчетава едноцветна горница и пола с принт на слънчогледи, а горната част е допълнена с акценти на деколтето и ръкавите от материята на полата. Моделът е удобен и впечатляващ, в универсална цветова гама.

Ефирна дълга рокля

Още един модел с макси дължина, с едно рамо, е ефирната рокля „Сапфирени рози“. Бялата материя е на рози в сапфирено синьо, свежо лятно съчетание на цветове. На едното рамо има ленти, които скриват презрамката и могат да се оформят в панделка.

Дълга рокля за сватба

Роклята „Маслени цветя“ е със същата комбинация като модела „Палитра“, но с макси дължина и е без ръкави.

Дълга, вталена лятна рокля за сватба

За дамите с предпочитания към цепките е сексапилната рокля „Червено райе“ – с атрактивно съчетание на червено, оранжево и черно, с дантелени акценти в горната част и цепка отпред. 

Сексапилна дълга вталена рокля

Подгответе се за сватбата, на която ще бъдете свидетели на щастливото събитие на вашите близки, облечени в красива рокля от нашия магазин за дрехи онлайн.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани