Защо роклите от неопрен са по-удобни и функционални за носене

Практичните дамски дрехи са съществено важна част от дамския гардероб. За да бъдат практични, те трябва да са от стилно изглеждаща и устойчива на намачкване материя. Затова за ежедневните тоалети и за леки връхни дрехи чест избор е неопренът. Той вече е избор и за създаване на атрактивни официални тоалети! Изберете своите неопренови рокли от бутик за дрехи онлайн.  

 

удобна рокля от неопрен

 

Предимствата на неопрена

Неопренът запазва формата си, което ви гарантира, че няма да се страхувате от неприятно намачкване. Той не се цапа лесно – материята отблъсква мръсотията. Затова се използва и за връхни дрехи.

Още едно предимство на неопрена е това, че не позволява проникване на влага. Тъй като това е плътна материя, която запазва топлината, е много подходящ и за рокли за топлия сезон. Много добър избор е за поли. Роклята от неопрен подчертава тялото и бюста, което е особено предимство за дами с добра фигура.  

 

Неопренова рокля за ежедневието

За да не отделяте много време за подготовка сутрин и да разчитате на ефектна рокля за офиса или за почивния ден, ви предлагаме модела елегантна рокля „Зора“. Тази червена рокля е вталена, с къси ръкави, отлично се комбинира със сако. Много оригинален детайл е ципът на деколтето.  

 

Неопренова рокля

 

За вас Модна къща Twelve O’Clock има още едно предложение от нашата гама ежедневни рокли. Това е рокля в гълъбово сиво, леко разширяваща се под талията с плоха в центъра, с паднало ръкавче. Талията е подчертана с черен колан, към който може да подберете аксесоари в същия цвят за ефектна визия.

 

Елегантна рокля от неопрен

 

С тази рокля също можете да комбинирате сако за носене като делово облекло, а можете да я облечете и за почивния ден, за разходка с приятелки или неофициална вечеря. Семплият модел и стилният цвят дават възможност да изберете роклята и като официален тоалет.

Искате да впечатлите приятелките, да се чувствате уникално на улицата, по време на шопинг, в пицарията или ресторанта? Роклята „Петрол“ е за вас. Тя е къса, вталена, с дантелени ръкави и дантелени джобчета.

 

къса рокля от петролено син неопрен

 

Петроленосиньото е много атрактивен цвят, който отива и на руси, и на тъмнокоси дами. Можете да комбинирате със сако или да се появите на парти с нея. Това е отличен избор и за търсещите ежедневни облекла, и за дамите, които искат официален тоалет в изискан цвят.

 

Официални рокли от неопрен

За по-голяма ефектност неопренът се комбинира с други материи. Особено красива е комбинацията с дантела. Роклята „Малиново вино“ е в атрактивен малиновочервен цвят. Тя е със 7/8 ръкави и с разкроена пола. Комбинацията с дантела я прави универсална и за ежедневието, и като една от най-желаните официални рокли. Освен това тя е и удобна за носене и ще запази перфектния си вид дори след като сте седяли на стола или в кола.  

 

разкроена рокля от неопрен

 

Пране на неопреновите рокли

Препоръчваме ви да ги перете в хладка вода и ръчно. След изпиране окачвайте на закачалка, за да изсъхнат. Важно е при сушенето роклята да не е изложена на пряка слънчева светлина. След като изсъхне от едната страна, обърнете, за да изсъхне и от другата. Неопренените рокли са отличен избор, не само по отношение на качествата на модела.

Съчетайте красотата на неопреновите рокли с удобствата на поддържане. Нашите дизайнери ви предлагат семпли модели със стил и впечатляващи акценти, за да бъдете неотразими всеки ден и да блестите и на официални мероприятия.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани