С какво да комбинираме пола с принт

Поли с принт за пролетта и лятото – това е задължително за колкото може повече цветност и свежест в колекцията ви от дамски дрехи. Принтовете са не само на цветя, а и на различни атрактивни и дори оригинално открояващи се с необичаен избор на принт решения.

Какво по-красиво и женствено от принта, дал името на модела пола „Сатенени пеперуди“? Този принт подчертава нежната женска същност по неповторим начин.

 

лятна пола

Познато правило е полата на принт да се съчетава с едноцветна блуза. А ние ще ви помогнем с още идеи за съчетаване на полите с весели многоцветни и класически принтове с блузи и горници по най-добрия начин. 

Основни правила за избора и съчетаването на полите с принт

Принтът трябва да е в съответствие с фигурата – на закръглени дами подхожда не едър, а дребен принт.

За романтичен ретро образ съчетайте полата с принт с блуза с дантели и набори.

За офиса подхожда пола с принт само в долната част – така ще изглеждате по-делово, отколкото ако изберете пола изцяло с принт.

Полата от материя на принт е в стил кежуъл, но само ако се съчетае с не толкова ярка блуза или горница. Иначе ще допуснете грешка и ще изпъкнете непривлекателно с крещящо ярки цветове и на полата, и на блузата.

Ако имате ярки на цвят аксесоари за топлия сезон, подберете от нашия онлайн магазин за дрехи пола с принт в неярки цветове. 

Как да съчетаете най-добре пола с принт в зависимост от дължината

Макси полата с принт е подходяща за издължаване на фигурата. Тя изглежда по-ретро. За съчетаване на полата „Пурпурна мрежа“ изберете или класическа кройка на блузата, или блуза с набори и дантелени акценти. 

 

Дълга пола

 

Полата с дължина около коляното е универсална, много ефектна, когато е разкроена. Принтът на полата „Телефонни кабини“ подсказва, че най-добрият избор е едноцветна спортна риза или тениска.

 

набрана пола

 

А ефирната пола „Paradise City” е с романтично излъчване, чудесно съчетаваща се с едноцветна блуза в класическо бяло или ярък цвят като потник "Слънчоглед".

 

феерична пола с принт

 

Полата мини е подходяща за млади дами, но само за ежедневието и разходки с приятелки. Разкроената пола мини е чудесна за лятото, съчетана с бюстие – препоръчваме ви модела на Модна къша Twelve O’Clock бюстие “Fit”, в бяло.

 

Късо, сексапилно бюстие

 

Друг подходящ вариант за съчетаване с мини пола с принт е потникът „Снежен блясък“, също в бяло. 

 

Елегантен потник в бяло

 

Сако или болеро към полите с принт

Към полата с принт подберете едноцветно сако, за предпочитане с оригинална кройка. Късото сако „Ментово листо“ е в пастелно зелено, с интересно заостряне на двете части на предницата.

 

вталено сако

 

Вталеното сако "Кармин" в червено е подходящо за комбинация с пола в официолно-делови стил с принт в контрастна гама или с присъствие на червен цвят.

 

вталено червено сако

 

Болерото е друг подходящ вариант на горница за хладните вечери, съчетаващ се с пола с принт. Болерото в сиво, с дълги ръкави, е удобно и оригинално като избор на горна дреха.

 

Късо памучно болеро

 

Подгответе се за новия сезон с нови попълнения от нашия бутик за рокли и поли с принт. Към тях ще можете да подберете подходящи блузи и горници за привлекателни тоалети.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани