Прикрийте прекалено слабата фигура с подходящи дрехи

И прекалено слабите дами имат своите притеснения, когато избират подходящи дамски дрехи. За тях е важно да създадат впечатление за малко по-голяма закръгленост, да прикрият прекалено слабите и остри рамене и колене, прекалено тесния ханш. Това е възможно, с подходящо избрани дрехи онлайн. Ето принципите, според които да избирате новите дрехи за гардероба си.

 

 дрехи за слаба фигура

 

Заложете на многослойност

Когато облечете два-три слоя дрехи, ще постигнете визуална закръгленост. Многослойност можете да получите, като комбинирате рокля с жилетка, панталон с туника, рокля тип риза с тениска под нея и други комбинации. Важно е при това отделните елементи на облеклото ви да са в различни цветове, защото едноцветните комбинации няма да създадат търсената визуална обемност. Съчетайте подходящи цветови комбинации, за да постигнете стилно облекло.

Много удобно е съчетанието на рокля тип сукман с блуза или тениска под нея. Това е съчетание подходящо за спортен стил, подходящо за ежедневието. Роклята „Дижон“ е с разширяващи елементи от двете страни и с улеи в долната част, с които можете да създадете асиметричност. Тази рокля в горчичен цвят може да се съчетае с блуза в кафяво или жълто.

 

Роклята „Дижон“

 

Сукманът „Сърце“, със сърцевидна платка в горната част, в тъмносиньо, е с набор в талията. Съчетайте с яркожълта или светлосиня, или лилава блуза или тениска.

 

 Кокетен сукман

 

Модели с набор

За много слабите дами е неподходящ изборът на вталени рокли и блузи, очертаващи фигурата. В колекцията на Модна къща Twelve O’Clock ще намерите много модели с набор. 

Набраната пола е вашият модел, особено когато е с щампа на едри фигури. Красивата щампа на набраната в талията пола „Сатенени пеперуди“ в пастелни цветове се съчетава чудесно с едноцветни блузи, например в бяло или светлосиньо. Можете да изберете и яркоцветна блуза за комбиниране с полата.

 

Кокетна пролетно-лятна пола

 

Още една пола с набор, в атрактивното класическо съчетание в бяло и черно, е моделът дълга пола „Хипноза“, едно от бижута на нашия магазин за дрехи. Полата е без хастар и можете да съчетаете с къса рокля или да облечете набрана подплата. И към тази пола можете да подберете ярка на цвят блуза, например в жълто или в червено.

 

Дълга шифонена пола

 

Избягвайте острите елементи в облеклото

Важно е подгъвът, платките и други елементи на облеклото да са закръглени, без остри ъгли, които ще подчертават слабата фигура.

Роклята „Waves” е бяла, красиво допълнена с червена и синя платки, разположени диагонално на предницата, със заоблени очертания. Както ярките цветове, така и заоблеността на платките създават подходящото впечатление за добавена закръгленост, когато роклята е облечена от слаба дама.

 

Вталена рокля без ръкави

 

 

Воланите, апликациите, панделките са подходящи за много слаби дами

Воланите, апликациите и другите декорации, обикновено табу за закръглени дами, са много подходящи за дамите с прекалено слаба фигура.

Универсалната по цвят „Бежова блуза“ с декорация тип брошка можете да допълните с пола или панталон в зелено, лилаво или друг ярък цвят.

 

блуза с буфан къси ръкави

 

Туниките с разкрояване също са вашите модели. Туника „Орхидеен цвят“ е с набор от линията на бюста надолу, а самата линия е подчертана с бяла панделка.

 

туника с горна част от щампирано трико  

 

Допълнете с подходящи аксесоари

Аксесоарите са много важни като допълващи елементи. Но вместо една масивна гривна или колие изберете няколко тънки и елегантни бижута, например няколко гривни.

Допълнете и с чанта с подходящ дизайн – малка раница с много джобчета, чанта с няколко закопчаващи се ремъци, както и с шал овърсайз и широкопола шапка. Повечето детайли в аксесоарите ще ви гарантират създаването на исканото впечатление за закръгленост.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани