Рокля с къс ръкав за пролетта

Нови рокли за пролетта – това винаги предизвиква въодушевление и радост от предстоящи покупки във вашия бутик за рокли. Естествено трябва да внесете цветност и настроение, да отдадете нужното внимание на весели принтове и ярки цветове. Роклите за пролетта дават възможност да се радвате на топлото време с тоалети с къси ръкави и да оставите тези с дълги ръкави за следващия студен сезон.

 

 рокли за пролетта

 

Цветните принтове – спътници на пролетната мода

Принтовете, особено на цветя, хармонират със събуждането на природата. Задължително е да имате поне една рокля с къс ръкав и принт на цветя. А и сега е време да обновите гардероба си с такава рокля от колекцията на Модна къща Twelve O’Clock.

Чудесен модел за преходния сезон към горещото лято е рокля „Палитра“. Основният цвят на тази права рокля от трико е тъмен, освежен с бели точки, а полата е на цветен принт. Гърбът е с V-образно деколте, така че може да носите роклята и до ранното лято, и през лятото, когато е хладно.

 

Вталена рокля от трико

Модел с горна част на цветя и едноцветна разкроена пола за удобство на движенията  – също чудесна идея за покупка за търсещите модерни дамски дрехи. Това всъщност е обратен вариант на съчетанието в роклята „Палитра“, както показва и названието на модела „Разкроена рокля Палитра“.

 

разкроена ежедневна рокличка

 

Впечатляващ е и принтът на памучната рокля „Eternity”. Тя е в бяло, а принтът на полата е в черно и бежово. Лесно ще я съчетаете с аксесоари в един от трите цвята.

 

 рокля с къс ръкав

 

Гарнитурата на едноцветна рокля с принт е гаранция за оригиналност на модела. Роклята „Покахонтас“ е от тъмносиня материя, с разкрояване и гарнитури от материя на светлосин принт около деколтето, ръкавите и по долната част на подгъва.

 

разкроена рокля с къс ръкав

 

Не можем да не отдадем дължимото внимание на принтовете на точки. Те придават женственост и нежно очарование на дамските облекла. Изберете роклята „Ретро точки“ от тъмна материя на бели точки, с ефектно бяло коланче и бяла ивица на подгъва.

 

 Разкроена рокля с ретро излъчване

 

Цветност в различни варианти

Веселите цветове са точно за пролетта. Те изместват традиционно тъмните, за да добавят пролетно настроение и в новата дамска мода, и в ежедневието.

За ежедневието и за офиса е много подходяща роклята „Небесен силует“. Светлосиният тоалет е с класическа кройка, с малки ревери, а талията е подчертана с коланче с метална катарама.

 

рокля в синьо с колан

 

Също подходяща и за офиса, и за свободното време е роклята от трико „V”, в светлосиньо, с черни ивици на деколтето и ръкавите и черна вертикална платка отляво. Роклята е с V-образно деколте на гърба, което не е дълбоко, и е много оригинален модел.

 

 рокля в комбинация от синьо и черно трико

 

Не забравихме ли бялото, черното и тъмносиньото?

Класическите цветове на рокли онлайн с къси ръкави неизменно привличат много жени, които познават удобството на универсалността на тези цветове. И тази пролет можете да заложите на бяло с роклята „On air”. Моделът е много стилен, с платка наподобяваща съчетаване на горница и долница на костюм и коланче с бяла катарама. Циповете в долната част на полата дават възможност за регулиране на цепките.

 

 Официална бяла рокля

 

Ежедневни рокли и рокли за офиса, за свободното време – през пролетта е подходящо те да са с къс ръкав, за да ги носите без горница, когато е топло, или да съчетаете със сако през хладни периоди. Едноцветни, на принтове, в ярки цветове или класически тонове, новите ви придобивки от нашия онлайн бутик за тази пролет ще ви вдъхновят и ще освежат възможностите ви за нови тоалети за всякакви случаи.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани