Рокля с разкроена или набрана долна част - елегантно и удобно облекло за дамите

Кокетството на вашите рокли допринася за доброто самочувствие. Вгледайте се в картините от 18 век и ще видите рокли с пищни поли, задължителни за официалните приеми. Е, трябва да напомним, че за придаване на тази пищност дамите са имали кринолини. Но и днес можете да се възползвате от пищността на полата, за да излъчвате женственост и красота. А и всяка дама познава удобството на широката пола.

 

 ракля с кринолин

 

Можете да изберете рокля с широка пола според фигурата ви

Съвременните колекции от модерни дамски дрехи предлагат различни материи. Едни падат меко, други задържат полата по-широка. Ако сте със закръглена фигура, първият вид материи е за вас. А слабите дами могат да избират рокля с широка пола както от мека и леко падаща, така и от придаваща повече обем материя.

 

 рокля с широка пола според фигурата

 

Широка пола на роклята за дами с широки рамене и тесен ханш

Рокля с вталена горна част и широка пола е подходяща за визуална корекция при фигура тип обърнат триъгълник.

Ако се готвите за официален случай, препоръчваме ви модела на Модна къща Twelve O’Clock - рокля с разкроена пола “Тъмна горчица“. Роклята е с дантелена горница върху вталена горна част на роклята, а широката пола пада на меки гънки. Цветът горчица на материята е много актуален и се съчетава чудесно с черния цвят на дантелата.

 

роклята с широка пола

 

Комбинирането на две материи е много ефектно. За млади дами ще предложим още един модел с тази комбинация – рокля с набрана долна част „Candy”. Роклята е в стилен сив цвят, с открити рамене, допълнение от материя на принт във вид на шал, което завършва с ръкави. Полата е набрана и с асиметричен подгъв. Това определено е тоалет, с който ще ви забележат веднага!

 

 рокля с набрана долна част „Candy”

 

Къси рокли със силно набрана пола за млади дами

За младите дами късата рокля внася свежест в колекцията от ежедневни рокли. Късата дължина, комбинирана със силно набрана пола, особено от плавно падаща материя, е подходящ избор за млади момичета. Много красиво изглежда рокля, в която освен широката пола, набрана или на канони, има поне още един женствен акцент. Затова ще ви препоръчаме роклята с пола на канони „Бордо канон“. Полата е на канони, стилният цвят бордо остава неизменно актуален. Ще допълним предимствата на роклята с кокетната панделка на талията.

 

рокля с пола на канони

 

За дамите, които предпочитат черен цвят, моделът се предлага като рокля „Черен канон“. Това е вариант на малката черна рокля, която всяка дама трябва да има, подходяща за всеки официален случай, съчетана с малко бижу и малка чантичка.

 

 рокля със свободна долна част

 

Подчертайте талията с колан

За да подсилите впечатлението от контраста между вталената горна част и широката пола, не забравяйте колана на талията! За сметка на колана намалете бижутата и аксесоарите до минимум. Достатъчни са подходящи обици.

 

Лятото е сезонът на роклите с широки поли!

Кой сезон се нуждае повече от ефирни и широки тоалети, отколкото лятото! За ежедневието, за почивката на море тези рокли са първите, които слагаме в пътната чанта, приготвяйки тоалетите за ваканция. Не е необходимо да търсите сложни модели. Изберете рокля с широка пола от материя на принт в предпочитани цветове. Съчетайте с небрежно вдигната коса и удобни сандали и имиджът за периода на отдих е готов. 

Ако ви предстои шопинг в любимия бутик за рокли, непременно включете в покупките рокля с широка пола. Тя ще ви гарантира удобство на движенията и ще ви придаде финес и изящество.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани