Разнообразете гардероба си с рокля от щампирано трико

Трикото е сред любимите материи, една от материите предпочитани при покупка на рокли онлайн. То е удобно и пада добре по фигурата. Освен това с тази материя могат да се създават различни модели на дамски рокли. Плътно трико за студеното време или по-тънко за топлия сезон, плюс атрактивна щампа са достатъчни за създаване на все нови и нови привлекателни дамски тоалети. Естествено щампата е един от факторите за открояване на роклята от трико, тъй като внася разнообразие и многоцветност.

Щампите варират от мотиви на цветя до оригинални етно мотиви. Моделът щампирана рокля „Етно“, с ненатрапващо се съчетание на бежово и кафяво, е истинско бижу, което грабва погледа.

 рокля от щампирано трико

Подберете рокля от трико според фигурата

Основно правило е дамите със закръглени форми и тези с невисок ръст да не избират едра щампа. Тук ще напомним и за основните типове фигура, тъй като трябва да съобразите избора си на щампирани дамски дрехи от трико и с това, как да изтъкнете предимствата и да скриете недостатъците с избора на рокля.

За дами с фигура тип ябълка закръглеността е и в областта на корема. За да я прикриете, изберете рокля с разширяване надолу или рокля със загръщане.

За фигура тип круша, с тесни рамене и широк ханш, е подходящ А-силует или визуално добавяне на обем нагоре от талията, например с набор по линията на бюста.

За дами с фигура тип правоъгълник трябва да се прикрие широката талия, което може да се постигне с пеплум. Много оригинален е моделът рокля от трико с щампа „Тропическо утро“, с един ръкав оформен като обемно продължение на роклята. Това е рокля подходяща и за всеки ден, и за официален случай.

рокля от трико с щампа „Тропическо утро“

За фигура тип обърнат триугълник трябва да се прикрият широките рамене и да се добави обем в ханша. Подходящ е модел с набрана пола.

Най-облагодетелствани са дамите с фигура тип пясъчен часовник. Те могат да избират всякакви кройки, но най-добре предимствата на фигурата им се очертават с вталена рокля от щампирано трико. Много красив избор от нашия бутик е вталената рокля „Eternity”, с щампа в черно и бежово на бял фон в долната част, контрастираща с едноцветната горна част.

 вталена рокля „Eternity”

Тайор от щампирано трико

Тайорът е удобен и също така ефектен, както роклите. Дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock ви предлагат модела женствен тайор „Цикламени цветя“, който е с къси ръкави и колан в цвят екрю, а за допълнителна оригиналност е добавено и наподобяващо пеперудено крило допълнение.

 женствен тайор „Цикламени цветя“

Трико в комбинация с други материи

В съвременната дамска мода щампираното трико често се съчетава с други материи. Много ефектни са комбинациите с кожа, а тънкото трико се съчетава отлично с фини материи като дантела, тюл и шифон. Препоръчваме красивата щампа на вталения модел рокля „Огнени орхидеи“, с оригинално решение за ръкавите – те са от розов тюл.

 вталения модел рокля „Огнени орхидеи“

При търсене на ежедневни рокли и на тоалет за предстоящо официално мероприятие трикото на щампа е избор, който ще ви гарантира удобство и привлекателност. Разчупете монотонността с впечатляваща щампа. Колекцията от модерни дамски дрехи на нашия бутик има подходящи предложения за вас.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани