Рокли с принт за всеки сезон

Принтът – монопол на летния гардероб? Определено не!

Когато наближи лятото, всички дами отварят сайта на любимия бутик за рокли за избор на нови тоалети. Принтовете привличат с весели цветове, както и със стилни съчетания в черно и бяло и синьо и бяло. А доскоро след лятото всички рокли с красиви принтове се прибираха до следващото лято. Съвременната дамска мода разчупи строгите канони за сезоните. Така всеки сезон можете да се радвате на разнообразие, включително цветни принтове в студената зима. 

Как можете да съчетаете рокля с принт със зимното облекло

За да придадете зимен вид на тоалета, в който основният акцент е върху роклята с принт, облечете върху нея плетена жилетка или пуловер и обуйте плътни чорапогащи и ботуши.

Роклята „Орхидея“е в принт на черно и бяло. Тя се съчетава лесно с черна или бяла жилетка, а за по-голяма цветност можете да съчетаете с жълта или червена жилетка или пуловер.

Вталена рокля с принт

Тъмна рокля с принт – в зимен или есенен стил

За дамите, които се притесняват от ярки цветове през есента и зимата, изборът е рокля с принт в тъмни тонове, както и съчетание на едноцветна материя с платка от материя на принт. Вертикалните платки отпред и отзад с принт на папрат в модела вталена рокля „Папратов танц“ е съчетана с тъмна на цвят основна едноцветна материя. Такава рокля можете да освежите с ярък пуловер или жилетка, а за по-делови стил да съчетаете със сако.

 рокля от трико с принт

Спортен тоалет с жилетка или пуловер овърсайз

Много удобно е съчетаването на роклята с принт с жилетка или пуловер, които са овърсайз. Изберете жилетка или пуловер в един от цветовете на принта.

Много ефектно е да съчетаете рокля на принт с макси дължина с овърсайз горница, като допълните с кожен колан върху жилетката или пуловера.

Съчетайте рокля с декоративен акцент със сако

Роклята „Цветя“ е на весел принт на черен фон, с оригинална декорация от перлички. Когато изберете такава рокля с декоративен акцент, оставете той да се вижда, за да допълва разнообразието. Подходящо е да съчетаете роклята със сако в един от цветовете на принта или в основния черен цвят.

трикотажна рокля с принт

Съчетаване с кожено яке

За пролетта или есента съчетайте роклята на принт с кожено яке. Различните цветове на кожените якета в магазините за дрехи онлайн предлагат богат избор. За ежедневието и дори за по-сериозни мероприятия добавете шал в подходящ цвят, както и шапка с периферия. Смесването на спортния и официалния стил може да ви даде идеи за много оригинални тоалети с рокля на принт.

За спортен или елегантен вид допълнете роклята със спортни обувки или с боти с тънък ток.

Рокля на принт за официален тоалет, в съчетание със сако или болеро

Изборът на официални рокли от тънка материя е класически. Официалният тоалет на принт можете да съчетаете с шал, сако или болеро.

Не е задължително цялата рокля да е на принт. Моделът рокля „Eternity” е в бяло, с принт на долната част. Цветовете са класически, черно и бежово. Това е изискан тоалет от дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock, който лесно ще допълните с черен или бял шал или сако.

рокля с къс ръкав

Още едно предложение за съчетаване на материя с принт и едноцветна материя, което е универсално, е роклята „Бели панделки“. Горната част е на принт на бели панделки върху тъмносин фон. Това определено е подходяща рокля за официални случаи, независимо от сезона. 

рокля в два цвята

Извадете от гардероба роклите от материи на принтове и добавете цветност и разнообразие към гардероба си за всеки сезон. С шал, горница овърсайз, спортни обувки или официални боти всяка рокля от летния гардероб ще бъде стилно вписана в сезонното облекло.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани