Вталени рокли - ежедневни, официални и делови

Вталената рокля обгръща фигурата и показва всички нейни предимства. За дами с тънка талия и пропорционална фигура е задължително да имат в гардероба си поне няколко вталени рокли, за да изпъкват и да искрят от женственост не само на специални събития, но и ежедневно. Но с избора на подходящия модел според фигурата всяка дама ще бъде привлекателна.  

Важен е моделът на роклята

Можете да носите вталена рокля с подходящ модел, прикриващ недостатъците на фигурата. За дами с широки рамене вталената горна част и разкроената пола уравновесяват пропорциите. Този модел е подходящ и за прикриване на широки бедра.

Ако сте със закръглен корем, роклята със загръщане ще го прикрие.

А за да издължите фигурата и да изглеждате по-високи, изберете вталена рокля с асиметричен акцент на горната част. 

Вталена рокля за работа

Дрес кодът за работа включва ограничен брой цветове. Заложете на синьото, като по-цветно от бялото или черното. Роклята „Бизнес стюардеса“ е от трико, със сиви акценти на раменете.  Можете да я носите и със сако.

Вталена синя рокля

Ако предпочитате светли цветове, сивата рокля „Стюардеса“ е за вас. Този модел на Модна къща Twelve O’Clock, друг вариант на предходния модел, e със сини акценти на раменете.

Вталена сива рокля

Моделите с използване на принт са също подходящи за деловия стил. Роклята „Eternity” е в бяло, с красива щампа с черно и бежово на долната част.

 вталена рокля с къс ръкав

Удобни и стилни в ежедневието

Вталената рокля е удобна и за ежедневието. С красив принт, като в модела вталена рокля „Етно“, тя се превръща в оригинален тоалет за дамите, които се грижат да са винаги в стилни облекла.

Вталена рокля със 7/8 ръкави

Роклята „Етно“ е с оригинална вдигната яка и със 7/8 ръкави, с впечатляващо съчетание на бежови и кафеви нюанси.

 

Вталена рокля за лятото

За свободното време през лятото заложете на ярки цветове и оригинални акценти. Роклята „Тропическо утро“ е къса, така че може да се носи и като туника. Много оригинално е решението без ръкав от едната страна и един ръкав тип прилеп от другата.

Вталена рокля от щампирано трико

Друг подходящ избор за лятото са ежедневни рокли без ръкави на щампа. Моделът вталена щампирана рокля „Орхидеи“ е семпъл, впечатляващ с щампата в черно и бяло.

 Вталена щампирана рокля

Вталена плетена рокля

Плетената рокля е комплимент за пропорционалната фигура. Изберете роклята „Сърца“ в бежово, с кафяви сърца и кафяво бие на деколтето, с удобни 7/8 ръкави.

 Вталена рокля от ефектно плетиво

Вечерен тоалет – вталена рокля с дължина над коляното

Коктейлната рокля е универсален официален и вечерен тоалет. Черната рокля „Ин и ян“ е елегантна, с красив асиметричен дантелен акцент в горната част.

Вталена къса черна рокля

Много ефектни са моделите със съчетаване на два плата. Роклята „Черна илюзия“ е с долна част в бяло и горна от черна еластична мрежеста материя, с черен кант на долната част над подгъва.

вталена рокля от трико

Много интересен е моделът вталина рокля от бяло трико „Много лица“. Тази бяла рокля е с подвижна шифонена част тип халтернек и с нея визията може да се променя.

Вталена рокля от бяло трико

 

Дълга рокля с вталена горна част – най-красивият вечерен тоалет

Дългата рокля с вталена горна част е най-впечатляващият тоалет за официални и вечерни мероприятия. Тя издължава фигурата и особено когато е с разкроена пола, пада на красиви гънки за създаване на излъчване на принцеса. Този романтичен тоалет винаги печели и неизменно остава на мода.

Много красива е бялата рокля на синя щампа „Сапфирени рози“, с вталена горна част. Красивата щампа и оформянето на една презрамка с ленти придават допълнителен чар на тоалета. 

Дълга рокля с вталена горна част

Вталените рокли са сред задължителните дамски дрехи за всеки сезон. С подходяща кройка и модел те са подходящи и за офиса, и за ежедневни разходки, и за официални случаи.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани