Мобилна апликация търси дрехите на звездите

Мобилна апликация която търси дрехите на звездите - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

Колко често сте се влюбвали в облеклото на любима актриса? Колко често сте се опитвали да откриете облеклото на телевизионната водеща? И успяхте ли? Вече наистина ще имате всички шансове да откриете забелязаните дрехи, използвайки само мобилния си телефон. Само една снимка е необходима, за да претърсите интернет за въпросният филмов тоалет.

Мобилна апликация която търси дрехите на звездите - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Личен архив 

Мобилното приложение носи името Ever и позволява да заснемете всяка една сцена и след това само с един клик да откриете всички дрехи и аксесоари, които са носени от нея. Освен това, апликацията може дори да търси възможно най-евтините оферти, които се предлагат, за да може месечният Ви бюджет да бъде винаги положително настроен за всичко. До тук всичко е перфектно, нали?

Освен дрехите Ever започва да издирва и аксесоарите, които са били заснети, а покрай тях можете дори да потърсите и мебелите в кадъра. Единственият недостатък до този момент е, че апликацията все още не може да бъде достатъчно акуратна с живите предавания. След известно време сме сигурни, че и живите предавания няма да бъдат игнорирани.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани