Звездите, които излизат в дълга почивка

Звездите, които излизат в дълга почивка - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

Почивката може да бъде жизненоважно за всяка жена, а в последно време можем да видим как големите имена в Холивуд са готови да дръпнат ръчната спирачка на всичко и да се отдадат на мечтан отдих за по-дълго време. Ема Уотсън сподели на света, че ще се отдели от сцената и известно време ще се занимава със свои лични проекти, както и ще се стреми да подобри личността си. Примерът и беше последван от Ели Голдинг, която сподели пред медиите, че смята да замрази проектите си през следващата година и да не се занимава с музика, докато не се почувства готова за работа.

Певицата сподели, че раздялата с половинката й била достатъчно тежка, за да изгуби мотивация за работа. Следвайки примера на тези две големи имена, осъзнаваме, че натоварващият работен стрес, ескалиращата тревожност и безкрайните допълнителни часове са убиец на личното творчество. В модерно общество като днешното, постоянната връзка с шефовете може да ви стресира. За съжаление са много малко хората, които биха могли да си позволят цяла година, за да откриват себе си, личното си вдъхновение и да позволят на съществото си да започне да се чувтства отново комфортно в кожата си. Като добавим и негативното отражение на банковата сметка, подозираме, че тази възможност става още по-илюзорна. Защо обаче е редно всяка жена да бъде егоист, когато става въпрос за почивка?

Първо ще се отдалечите от всички хора, които внасят само допълнително напрежение, след това ще можете да освободите съзнанието си от дребните скандали и накрая ще можете да имате повече време, за да мислите творчески, да правите по-мащабни планове за бъдещето. Нека не забравяме, че самата Тайра Банкс смята, че само добрият сън може да върне истинската женска красота. Признаваме, че благородно завиждаме на дамите, които цяла година ще могат да бъдат далеч от работното място.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани