Победете студовете с нашите риза-боди

Зимата е способна да изненадва всички, но не и добре подготвената принцеса, която съвсем скоро може да еволюира в ледена кралица. Понижаването на температурите може да бъде само знак, че е време да се подготвим с по-сериозните зимни облекла, както и да предпазим най-важната част от женското тяло - кръста.

Ризи-боди от Twelve O'clock

Източник: www.twelveoclock.bg

Един от основните проблеми на зимните дрехи е, че са обемисти и безмилостни към долните дрехи, чиято роля е основна, когато работите в офис. И след като сме сигурни, че прекарвате достатъчно време с ютията, решихме да предложим най-доброто от двата свята - риза, която да се мачка по-трудно и боди, което да бъде достатъчно комфортно и топло, запазвайки официалният тон. Употребата на висококачествен памук ще гарантира дълготрайност и запазване на цветовете дори и срещу най-агресивната пералня. Защо трябва да се сдобиете с такава?

Ризи-боди от Twelve O'clock

Източник: www.twelveoclock.bg

Първо получавате най-добрата възможна алтернатива на всички отпуснати блузи, които биха могли само да Ви простудят. Получавате комфорта на бодито, класата на ризата и мобилността на спортна дреха. И нашето любимо второ, получавате дреха, която би могла да се носи спокойно с дънки й сако или да се превърне в острието на официалната визия - и в двата случая получавате една дреха за повече от 2 повода. Нека не забравяме, че не е необходимо да се обличате тънко, за да подчертавате фигурата си и през зимата, а да изберете правилните дрехи.

Ризи-боди от Twelve O'clock

Източник: www.twelveoclock.bg

И докато Мейсън Марджела би Ви таксувала с 430 долара за подобна риза-боди, ние бихме предложили същото качество на много по-достъпна цена. Разгледайте тук!


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани