С какво да носите любимите зимни боти

С какво да носите любимите зимни боти

Зимните боти са нашите любими обувки за зимата. Естествената кожа, онзи изпъкващ жълт цвят и и факта, че са удобни, прави дори и най-скъпите Timberland в истинска инвестиция и необходимост през следващите месеци, когато не очакваме да става по-топло. Фактът, че можете да ги носите почти навсякъде и всякакви дрехи, не означава, че трябва да го правите, защото дори тези обувки имат някои правила. Предлагаме да се запознаете с някои от нашите любими поводи и дрехи, с които бихме могли да съчетаем обувките така, че да подчертаят изцяло женската фигура.

С какво да носите любимите зимни боти - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: www.twelveoclock.bg

Носете своите боти с малко по-прилепнали дънки или клин, изберете любимия плетен пуловер с по-топъл цвят и след това изберете вашето любимо палто, с което останалата част от дрехите би могла да си подхожда. Обувките винаги ще изпъкват малко повече и точно в това е техният чар. Изборът с прибраните крачоло в обувката или пуснати над нея, оставяме на вас.

С какво да носите любимите зимни боти - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

По-светлите обувки са създадени за сините джинси и ние сме сигурни, че ще ги оцените във всеки един момент, когато се окаже, че не искате да излизате навън с високи токове, или ниски обувки със сериозна заплаха от наводнение. Високите боти си партнират спокойно с красив и по-свеж деним. След като идва зима, не забравяйте, че високата талия може да бъде много полезна, както и любимата карирана риза на мъжа ви, която и без друго не можеше да оцени.

 

С какво да носите любимите зимни боти - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: www.twelveoclock.bg

Колкото и странно да бъде, зимните малко по-грубовати боти са родени, за да превърнат всяка принцеса в лошо момиче. Освен това смятаме, че понякога трябва да дадем почивка на високия ток. Дори и принцесите имат нужда от почивка, а и нека не забравяме, че в песента на Нанси Синатра се пееше:

"These boots are made for walking
And that's just what they'll do
One of these days these boots
Are gonna walk all over you"

Така че е време принцесите да разходят ботушите по принца, напомняйки, че могат да вземат половината кралство, когато поискат.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани