Дрехите, с които да прескачате от стил в стил

Както знаете, модата обича смелите, уважава дръзките и зачита само оригиналните. Модата не е място за компромис, отказва да бъде съпричастна и никога не уважава компромисите. Ако все още се чудите какво да облечете, препоръчваме да заложите на следните класически идеи, които винаги ще накланят везните във ваша полза.

Дрехите, с които да прескачате от стил в стил - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: www.twelveoclock.bg

Ризата
Студените месеци не са особено студени, но пък е време да се доверим на дългите ръкави и памучни материи. Във всеки дамски гардероб се крие поне една ваша риза, както и една на любимия, която сте харесали твърде много, за да му я върнете. В този случай ще се фокусираме върху класическата бяла риза, защото тя е достатъчно стилна, балансирана и допълваща всяка визия.

Дрехите, с които да прескачате от стил в стил - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

С правилните аксесоари можете да влезете в офиса и да покорите всеки мъжки поглед. Залагайки на ръбовете върху официалните панталони, високите токове (но не черни), златните бижута и сако или елек, вие сътворявате много добре оформената работна визия, която не нарушава нито един етикет. Разбира се, ризата винаги трябва да е опасана и прекъсната със стилен колан. Извън офиса можете да се сбогувате с всичко офицално, да извадите добрите стари кецове, да приберете сакото в чантата и да се подготвите за градската джунгла. Строгият стил е само за строги събития, а ние знаем, че истинската жена има нужда да си пусне косата, когато формалностите приключат!

Дрехите, с които да прескачате от стил в стил - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

Зимното палто
Ролята на всяка жена е да внася красота в света и след като вече доказахме, че флоралните мотиви ще владеят зимата и ще прогонват ледената кралица, препоръчваме да потърсите и правилното зимно палто. Колкото и да харесвате палтото от естествени кожи, то остава много назад в 90-те. Заменето неговото тегло с нещо красиво, фино и стилно - вълна. Дължината винаги ще остава личен избор, но формата му задължително трябва да се движи около вашия сиует, подчертавайки красивата женска фигура. Ние сме луди фенки на бежовото и бялото, а и вече сме гледали достатъчно "Матрицата", за да залагаме на черното, както и достатъчно зрели, за да се доверим на изкуствените материи. Вълната ще запазва топлината и ще бъде достатъчно нежна, за да не се разделяте с нея до пролетта!

Дрехите, с които да прескачате от стил в стил - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: www.twelveoclock.bg

Туниката
С нея можете да прескачате от стил в стил, да минавате от повод в повод и всичко това да се случва само с няколко елемента! Туниката обожава комбинации и в повечето случаи е просто елемент, който може да се освежи само с една разходка до тоалетната, където да се трансформирате за секунди. Единственото необходимо е да вземете любимите кецове и клина в чантата си и след това набързо да смените цялостната си визия.

Туниката може да се превърне в строга формалност с широки панталони, обувки на ток или ботуши, както и разделящия колан. С леката промяна можете да "развържете" пълната й красота, да добавите клина, който умира само в краен случай, подчертавайки сиуета си и след това да отпуснете ходилата си с добрите стари кецове.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани