Изчаквате ли да свърши диетата, преди да отидете на шопинг

Изчаквате ли да свърши диетата, преди да отидете на шопинг - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

Шопинг терапията трябва да бъде истинска авантюра и покана за следващото голямо приключение, стига да бъдем достатъчно свободни и готови да отговорим положително на всяко ново предложение. Шопингът може да бъде лечебен, само когато сме готиви да потърсим себе си сред хилядите предложения, които предлагат магазините. И подозираме, че също като нас, можете да попаднете в малко по-негативната страна - всеки има дни, в които боговете на разпродажбите не са на негова страна. Много често сме чували и други негативни разсъждения на дамите, които искат да си купят нови дрехи, но се отказват, защото искат да свалят малко килограми, искат да спестят пари и време, за да ги инвестират другаде. Ето един много важен съвет, който трябва да ви споделим - спрете да чакате и започнете да оценявате себе си. Подозираме, че дори и когато не сме в най-добрата си форма, носим дрехите, които ни харесват най-много. Ограничения от този вид могат само да влошат положението, защото една жена е красива, само когато се чувства красива и се чувства удобно в кожата си. Килограмите не трябва да се превръщат в ограничение, защото всички знаем какво точно се случва - поставяме пауза и се надяваме на по-слънчеви дни? Някои модни консултанти предлат следния план за дамите с негативен поглед към собственото си тегло.

1. Поставете краткотрайни цели
Ако всяка седмица опитвате нова и нова диета, а резултатите липват, тогава трябва да поставите краткотрайните цели. Освен следенето на калориите, трябва да потърсите и странични занимания, които ще ви предпазват от евентуалното вманиачаване. Разходете се с приятелки, отидете на кино, потърсете някоя любима книга и не мислете само за дисциплината.

Изчаквате ли да свърши диетата, преди да отидете на шопинг - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

2.Търсете положителното
Дори и леките промени трябва да се оценяват като големи, защото те са първият индикатор за началото на промяната ви. Запазете положителните промени в тефтер или тетрадка, която ще носите със себе си. Четете я, защото по пътя ще има и негативизъм.

3. Рискувайте
Модата обича смелите, оценява предизвкателствата и в последно време доказва, че красотата може да бъде само едно абстрактно понятие. Отворете гардероба си и облечете онези дрехи, които сте носили най-малко през последната година, съчетайте ги така, че да впечатлите самите себе си и никой друг.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани