Поло блузите са отново хит за зимните сезони

Поло блузите са отново хит за зимните сезони - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

Поло блузите са запазени марка на Стийв Джобс, желан избор за мнозина от гийк културата и очевидно най-новото и добре забравено старо допълнение в гардероба. Полото е новото бюджетно решение, което ще оформи зимния стайлинг. Подходящо е за носене със сако, както и за основна дреха, покрива важната част от врата и е достатъчно семпло, както и достатъчно красиво за хора като Ким Кардашиян и Тейлър Суифт.

2015 година определено дава живот на някои малко позабравени дрешки.Високата яка се появява през 70-те години на миналия век и дори съчетават някои от най-модерните трендове, които виждаме днес. Туниката с поло се ражда през 1977-а година, а в комбинация със зимните палта е просто съвършено, но и също толкова старо. Задължително трябва да си набавите няколко цвята като черен, бял и тъмно зелен.

Не се ограничавайте само с една материя, защото можете да носите полото си дори и само с добрите стари джинси и пак ще излъчвате необходимата класа. Полото получи светлината на прожекторите дори и по време на модното изложение на Кристиян Диор, както и на редица други дизайнери. Препоръчваме да извадите любимата дреха на Стийв Джобс, но този път можем да го носим с малко повече вкус. 

Полото по тялото може да бъде официално и всекидневно, според избора на останалата част от облеклото - промяната може да се изрази в един високи токове!


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани