Маската от кафе ще върне свежестта ви

Маската от кафе ще върне свежестта ви - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet 

Ободряващите качества на кафето са познати на цял свят, но често не го използваме по пълно предназначение. Кафето може да бъде истинска радост за вашата кожа и спокойно да пребори някои всекидневни проблеми. Представяме няколко работещи метода, които няма да ви струват и стотинка.

1. Подпухналите очи
Кофеинът е може да намалява подутините по тялото, според д-р Ейми Уешслер. Специалистката напомня на всички свои пациентки, че кофеинът може да прави чудеса с лицето и точно по тази причина препоръчва кремове с кофеин, когато нищо друго не може да помогне. Използвайте кафето като хубава и удобна сутрешна маска, която ще върне свежестта на лицето ви.

2. Премахва целулита за няколко часа
Поне в това вярва д-р Уешслер, след като е установила, че повечето кремове ексфолиращи кремове могат да раздразнят допълнително кожата и дори да я възпалят. Ефектът им може да бъде около 3 часа в най-добрия случай, но кафето може да бъде по-дълготрайно, стига да бъдете постоянни в процедурата. Прилагането на сила не е препоръчително.

3. За гладка кожа
Дерматолозите отдавна смятат, че домашните маски ще върнат жизнената усмивка на лицето на всяка дама, стига да използват правилните продукти. Нито една маска не трябва да дразни лицето. Една от най-добрите маски за лице се приготвя само с кафе, половин чаша морска сол и две супени лъжици олио. Нанасяйте върху сухите зони с плавни кръгови движения и след това минете през банята.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани