На какво може да ви научи един модел на 87 години

На какво може да ви научи един модел на 87 години - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

Женската красота е първото, което мъжете могат да забележат, а когато говорим за професия, в която красотата е на основен план, тогава със сигурност ще говорим за модата и дългите разходки по подиума. Времето е единственият фактор, описващ променящите се модни критерии. И докато всички се възхищаваме върху новите модели, ветеранът Дафни Селф има какво да каже за младите колежки и техния начин на живот.

"Бяхме научени на маниери, знаехме как да подхождаме с хората, как да отидем на работа и как да слезем от колата, без да ни се виждат кюлотите", споделя тя пред "The Times", добавяйки още няколко изречения за дефилиращите модели: "Всички изглеждат мрачни днес. Защо изглеждат толкова нещастни? Модата трябва да носи наслада. Винаги трябва да изглеждате приветливи."

Селф не разбира защо са били премахнати тренировките с книги на главата и защо не свалят якето или сакото си, когато стигнат средата на пътеката. Свалянето на дрехи вече остава решение на дизайнерите, но Селф смята, че традицията изисква един тотален поглед върху излагания продукт.

На какво може да ви научи един модел на 87 години - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

87-годишната ветеранка е решила да направи онлайн семинари, с които да предаде знанията си на бъдещите модели, които искат да покорят света със своята красота и умения. Дамата смята, че има какво да покаже на своите ученици и ще възроди истинските модели. Ако модата е вашето ново предизвикателство, препоръчваме да потърсите тази дама в интернет.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани