7 лесни начина да сте в крак с модата, използвайки стария си гардероб от дамски дрехи

Съчетавайте неактуалните си дрехи, за да изглеждате в крак с модата

Модните тенденции се сменят, затова има дрехи, които вече не са актуални. Сред тях има удобни блузи, поли, рокли и други дамски дрехи, с които е трудно да се разделим. Рециклирането на излезли от мода модели, като ги впишем в съвременните тенденции, не е сложно. Така ще продължим да се радваме на любимите тоалети и да изглеждаме актуално. 

Рокля с неактуален модел

Вероятно и вие имате в колекцията си от дрехи рокля с модел демоде, но материята е удобна за носене, цветът ви е любим и не искате да се разделите с нея. Скрийте модела под пуловер или сако овърсайз, които са много актуални. За топлото време можете да съчетаете с дълга и свободна риза. Много интересна и подходяща за съчетаване с рокля е ризата „Нощно небе“, привлекателна с асиметричната си долна част и с бялата панделка колан. 

Разкроена от талията риза

Блуза с поло яка

Тези блузи вече не са на мода. Но с тях ще ви бъде топло през студеното време, а обличайки ефектно сако или жилетка върху полото, ще акцентирате върху горната дреха. Още едно предложение от Модна къща Twelve O’Clock e блузонът. Моделът блузон „Сърца“ е в универсално бежово, декорирано с черни елементи, включително сърца в предната част. 

Широк блузон

Късото сако

Сакото с дължина до талията отдавна не е сред модните дрехи, но ако имате такова в гардероба си, съчетайте го с дълга риза. Ако това е елегантно официално черно сако, ще го съчетаете добре, ако изберете блузата „Дантелено жабо“. Жабото и бялата материя ще създадат класическото и винаги актуално съчетание на черно и бяло. 

Риза Дантелено жабо

Къса и вталена жилетка

На модните подиуми преобладават жилетките овърсайз. Но можете да рециклирате и къса и вталена стара жилетка, като я преобразите по подходящи начини. Например можете да навиете тесните ръкави, за да не привличате вниманието към тях. Под жилетката облечете ефектна модна блуза и допълнете с привлекателно бижу. 

Яке с дължина до средата на ханша

Актуалната дължина за връхните дрехи е до средата на прасеца – нещо средно между миди и макси, за което вече има и термин: мидакси. Освен това и те са овърсайз. За да продължите да носите старото яке, което е доста по-късо от модната дължина, комбинирайте го с обемни и дълги поли и рокли.

Нашето предложение за обемна пола е разкроената пола „Жан-жан“. Полата е от ефектна материя – тафта, и е в актуалния ретро стил.

Разкроена пола от тафта

Още по-интересно е съчетанието с пола с асиметричен подгъв. Моделът пола „Асиметрия“ е с оригинално решение на долната част на полата, с веревно разкрояване и четири елемента. 

Асиметрична разкроена пола

Вталено  дънково яке

Поради това, че е спортна дреха, дънковото яке не е толкова демоде, колкото вталеното яке от плат. Но за дамите, които искат да „поправят“ старомодния фасон, ще напомним, че овърсайз дрехите са последният диктат на модата. Затова над якето облечете широк елек или леко овърсайз яке. Със съчетаването на няколко слоя дрехи ще постигнете и по-интересно решение. 

Тесни дънкови панталони

И тези панталони не са сред модните дрехи, но ако имате удобни такива, спокойно продължете да ги носите. Важно е да облечете жилетка или сако, или широка блуза над тях. Още едно, много интересно решение, е съчетанието с рокля.

За да постигнете модната обемност, трябва да изберете туника с разширена долна част. Моделът туника "Ципове" е с разкроена долна част, така че ще ви придаде желаната обемност. Този спортно-елегантен модел туника е подходящ за носене както тесни дънкови панталони, така и с клинове.

Спортно-елегантна туника

Носете любимите дрехи, освежени със съчетания с овърсайз дрехи. Комбинациите, които можете да направите, ще ви придадат ефектен и оригинален вид. Роклята демоде лесно се скрива под блуза или жилетка овърсайз, а широката жилетка добавя свежест дори на тесните панталони. Експериментирайте!


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани