7 перфектни цветови комбинации в дамската мода

Съчетаването на цветовете на дамски дрехи е задължително за постигане на красив външен вид. Всяка дама знае, че комбинацията на бяло и черно е класическа и подхожда на всички.

Тя създава подчертан стил както в ежедневни рокли, така и в официални тоалети. Тук ще разгледаме утвърдените в историята на модата комбинации, с които ще бъдете винаги облечени с вкус.

 

1 Комбинации с бяло

цветови комбинации в бяло

снимка: https://brightside.me

 

Вече споменахме комбинирането на бяло с черно. Други цветове, които можете да комбинирате с бялото без да сбъркате, са червеното и кафявото, а също и бежовото.

За изпъкващ официален тоалет заложете на бяло и червено, а за всекидневието изберете спокойствието на кафявото и бежовото. Но бяло с червено подхожда и за всекидневието – зависи от модела. Червената рокля „Бели крила“ е семпла и оригинална с оформлението на белите джобове.

 Червена рокля „Бели крила“

 

2 Червено и черно – определено да!

червено и черно дамски дрехи

снимка: https://brightside.me

 

Облечете тоалет в тази комбинация за офиса или комбинирайте цветовете за официален случай. Изберете червената риза-боди „Съблазън“ и я комбинирайте с черна пола или панталон. Кройката на ризата е класическа, с интересни чупки в подгръдната част.

 риза-боди „Съблазън“

 

3 Синьо – красиво не само с жълто!

дамски дрехи в синьо

снимка: https://brightside.me

 

Този благороден цвят се свързва с мъжете, но е печеливш и при дамите. Това е кралски цвят, затова ще блестите в облекла от синя материя, комбинирана с бяло, жълто или слонова кост. Роклята "Игра на цветовете" съчетава в себе си цветовата комбинация от синьо и жълто, впечатляваща със стил и елегантност.

рокля в синьо и жълто

 

Синьо и бежово също е красиво съчетание. Много ефектна е комбинацията на бяло, синьо и червено, позната като „френско знаме“.

Ние ще ви напомним, че е особено стилно съчетаването на тьмно и светло синьо, в рокли и дамски ризи онлайн. Ще го намерите в туниката „Небесно синьо“ - красив вариант на класическа риза. Тя е с тъмносиня платка и вертикално бие, както и маншети  от тъмносин плат и основна материя в светлосиньо.

 туника „Небесно синьо“

 

4 Комбинации с деним

дрехи деним

снимка: https://brightside.me

 

Това е най-предпочитаната за ежедневието материя – удобна и в спортен стил. Комбинирането на дрехи от деним – например дънки с риза или пола със сако от деним, е част от непреходната дамска мода и много приятно. Изберете различни нюанси на цвета – най-популярно е съчетаването на тъмни дънки и светлосиня риза. Ризата може да е и от друга материя.

Освен светло и тъмносиньо пробвайте други изпитани комбинации на синьото като изброените по-горе.

 

5 Горчица с шоколад в дамските тоалети

дамски тоалет цвят горчица

снимка: https://brightside.me

 

Горчицата е много актуален цвят. Той е идеален за комбиниране с варианти на кафявото, от шоколад до бежово. Много ефектно се съчетава с черно, а за летни тоалети го комбинирайте с бяло.

Като официален тоалет препоръчваме роклята „Тъмна горчица“. Този атрактивен модел на дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock е решен като комбинация с черна дантела в горната част – с дантелена блуза с дълги ръкави върху роклята.

 рокля „Тъмна горчица“

 

6 Сивото – цветът, без който не може нито една дама

дамски тоалет в сиво

снимка: https://brightside.me

 

Сивото е благороден цвят, който, съчетан с черно или бяло, излъчва елегантност. Много удачна е комбинацията със зелено. Няма значение какъв нюанс на зеленото ще изберете, комбинацията е винаги стилна. Сиво с червено е също изпитан и стилен избор.

Туниката „Орхидеен цвят“ съчетава сиво, бяло и черно в ефектна комбинация с горна част от щампа, долна в черно и декорация с бяла панделка.

 Туника „Орхидеен цвят“


7 Комбинации с розово – типичният женствен цвят

комбинации в розово облекло

снимка: https://brightside.me

 

Розовото излъчва нежност, а в съчетание с бяло или бежово, както и със светлосиньо, е много ефектно. Розовите акценти върху тоалет в сиво са любим избор за съвременните дизайнери. Ще намерите това съчетание в роклята Роклята "Бонбонена яка". Тук акцентите в бонбонено розово са с асиметрична яка, веревни биета от талията надолу от двете страни и розова ивица на подгъва. Леката материя, от която е изработена, дава пълна свобода на движенията, въпреки вталената визия.

 Рокля "Бонбонена яка"

 

Изберете от това многообразие на комбинации за новите си тоалети за сезона. Ще намерите предложения и за ежедневието, и за официални тоалет.

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани