Отложено плащане вече и в Twelve O'Clock

Отложено плащане вече и в Twelve O'Clock

Източник: Internet

Twelce O'Clock ще бъде още по-достъпен за всички настоящи и бъдещи клиенти. Освен онлайн платформата за поръчка и доставка, нашите клиенти ще имат възможност да забавят плащането на стоки, използвайки новото предложение PlatiPosle.bg.

Този нов метод ще ви позволи да закупите необходимите дрехи и да освежите гардероба с цели 15 дена гратисен период, преди да направите заплащането. PlatiPosle.bg предлага да закупите стока от нашия онлайн магазин и да забавите плащането, но не и употребата на новият артикул. Това предложение ще улесни всяка наша клиентка, която често вече е разпределила месечния си бюджет.

Заплащането с PlatiPosle не отнема повече от 7 минути и става бързо и лесно с попълването на заявление. Трябва да имате само постоянни доходи и да бъдете пълнолетни, както и да изберете продукт от нашия сайт и поръчката Ви е на стойност от 50 - 1500 лв. С PlatiPosle получавате същите права, които имате и с традиционният начин на плащане - имате право да върнете продукт, както и да откажете поръчка. Този иновативен метод ще сложи край на допълнителното изчакване, изпускането на продукти в промоция и още много други неприятни моменти, които най-често развалят истинското удоволствие от шопинга. Ето и няколко важни стъпки, които биха били полезни на всяка наша клиентка: 

Как да направите поръчката си с отложено плащане PlatiPosle?

1) Избирате продукта/продуктите, които желаете да поръчате и ги добавяте в кошницата.

2) От възможните опции за плащане, изберете PlatiPosle и натиснете бутона "Поръчай".

3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане PlatiPosle. След това натиснете бутона „Завърши поръчката“.

*Самото изпращане на заявлението по никакъв начин не Ви ангажира и ако по някаква причина, Вие не сте съгласни с условията за ползване на отложено плащане, договорът няма изобщо да влезе в сила, като в такъв случай се свържете с нас, за да изберем най-подходящия метод за плащане.

4) До минути получавате становище за одобрение за покупка с PlatiPosle.

5) След като получите своята поръчка, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв. оскъпяване.

Услугата е иновативна и без аналог в България, а ние сме сред първите магазини, които вече я предлагат.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани