Красотата и модата в лицето на Plus Size Models

Красотата и модата в лицето на Plus Size Models - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

Модният месец на Ню Йорк може да бъде към своя край, но една нова тенденция едва сега започва. Основателят на тази тенденция ще позволи на всяка дама да се чувства комфортно в кожата си, без да се притеснява, че нейното тяло не отговаря на "съвършените" и строги модни изисквания.
Ашли Греъм е жената, която успя да победи стереотипа за красота и доказва, че красотата може да бъде изцяло абстрактно понятие.

Красотата и модата в лицето на Plus Size Models - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

Нейната история е доста впечатляваща и със сигурност ще помогне на много други дами, които с години водят война с кантара, изтезавайки телата си до такава степен, че по-скоро биха срещнали анорексията, отколкото модната фигура на идол.

 

Ашли Греъм е жена, която преди нямаше да мине за модна икона, но днес може да се похвали като лицето, което се е усмихвало най-много от билбордите на Тайм Скуер, като модел на бански костюми в Sport Illustrated и като модел на бельо на подиума в Ню Йорк. Съвсем скоро беше и говорител в TED Talks, споделяйки изцяло своята история и най-вече обидата от модните стереотипи.

Греъм се разходи с няколко други модела показвайки новата колекция "Черна Орхидея" на канадския производител Addition Elle. Основната й мисия винаги е била да промотира закръглените модели и да успее да намери място и за тях под слънцето, след като стана ясно, че има много малко производители, които биха могли да рискуват с нестандартни модели. Мисията на Греъм става малко по-лесна, след като Ким Кардашиян не започва да чупи последните модни оков и и ясно показва, че няма нищо лошо в това да бъдеш малко по-закръглена.

Красотата и модата в лицето на Plus Size Models - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

Междувременно Виктория Бекъм трябваше да откаже участието на някои екстремно слаби дами за следващите си модни изяви, защото критиката е била свирепа. Като почитатели на женската красота, ние от Twelve O`Clock отказваме да категоризираме, защото всеки има свободата и правото да се чувства добре в кожата си.

Красотата и модата в лицето на Plus Size Models - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: www.twelveoclock.bg

Размерът на дрехите трябва да бъде само ориентир за дизайнера, но не и причина за негативно отношение, нито за създаването на допълнителен комплекс за малоценност. Ние вярваме, че всяка жена е принцеса и заслужава само и единствено такова отношение. Нека не забравяме, че красотата е абстрактно понятие, чийто смисъл може да бъде открит след няколко прочита.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани