Twelve o'Clock подготвя своята приказна есенна колекция

С изпращането на лятото е време да отворим гардероба и да се подготвим за прохладната златна есен. В нея са закодирани приказните златни цветове, повече вечерни поводи и прохладни вечери. Разбира се, ние няма да разочароваме нашите принцеси и сме помислили за новия сезон, предлагайки изцяло обновена есенна колекция. Подготвили сме 50 нови модела за най-претенциозните вкусове, най-изисканите поводи, наблягайки върху нежността и красотата на всяка наша принцеса.

Twelve o'Clock подготвя своята приказна есенна колекция

Източник: Internet

Нашият дизайнер Ангел Дучев е скроил най-красивите десени и дантели, а преобладаващата материя за колекцията ще бъде памучен сатен – известен като един от най-нежните към кожата. Памучният сатен е и широко приет в дамските тоалети за официални поводи, а качествата му като материя са познати и на най-големите корифеи в модата. В новата колекция ще откриете достатъчно рокли с широко приложение, отговаряйки и на най-строгите официални поводи. Ще завием голите рамене с красиви сака, приказни дантели и по-малко строги ръбове. Избрали сме и някои по-необичайни десени и разнообразни материали за предстоящата златна есен.

Twelve o'Clock подготвя своята приказна есенна колекция

Източник: Internet

В гардероба ви ще добавим няколко бодита и нашите любими боди-ризи, които все по-често намират приложение в офиса и сме забелязали, че се мачкат много по-малко. Бодита са изработени от най-качествените еластични материи и са с високо съдържание на памук. Политиката на Twelve  o’Clock остава вярна на всички наши клиентки и отново ще откриете разнообразие от размери, а като допълнение ще можете да се срещнете лично нашият дизайнер на определени дати в магазина ни. Той ще ви помогне за изработването на индивидуален модел с вашите размери. Ще отговорим на предизвикателството на по-хладните есенни вечери с красиви рокли от плетиво, които отговарят на официалния дрескод и биха намерили приложение във всекидневието.

Не забравяйте да завършвате визията си с бижута от естествени камъни, официални чанти и BagBag за всеки ден. Можете да поръчвате онлайн или да заповядате в нашия магазин в търговски център „Надежда“. Есента ще бъде много разнообразна, защото ще обновяваме колекцията постоянно, предлагайки само най-доброто от българската мода.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани